Mucko468 napísal: Ne Mar 30, 2025 7:17 pm
To ze nebol vytvoreny priamo topick na nu neznamena ze ju ini uzivatelia nemohli spominat v inych topickoch spolu s inymi babami, ked som dal cislo inzeratu naslo mi vsetky prispevky kde ju niekto spomenul. Trosku pouzivaj rozum. A co je zle na nicku mucko? Hadam tu nedam svoje meno
Neviem teda ako to myslíš, preto že sa tam rovnako ako tu schvaľovali komentáre a kontrolovali sa bežne čísla inzerátov ktoré boli zverejnené v komentári. Nie je to o tom že ju niekto spomenul a že to automaticky schválili
Z toho co si pamatam padlo jej meno v topicku o velkych prsiach a myslim ze tam bolo cislo inzeratu inac by som nevedel podla coho by som si to spojil dokopy.
Muciinko napísal: Ne Mar 30, 2025 7:37 pm
Z toho co si pamatam padlo jej meno v topicku o velkych prsiach a myslim ze tam bolo cislo inzeratu inac by som nevedel podla coho by som si to spojil dokopy.
To je v poriadku, to neznamená že to je recenzia čokoľvek by sa malo priblížiť recenzii by bolo vymazané, takže nie žeby som tvoj príspevok spochybňoval, len konštatujem že nejaká forma recenzia by neprešla na starom fore.
Bol som u tejto slečny asi rok dozadu možno trošku menej. Po príchode ma dostal ten bordel na byte. Prvé čo mi povedala je že sa ponáhľa... To mala byť pre mňa stopka ale dal som tomu šancu...siel som aj tak len na pol hodku...hovorim.si idem do spŕšku sice som predtým v sprche bol ale vždy sa rád ešte pred akciou opláchnem... keď som pustil vodu tak tiekla z kohútika úplne Kalná, špinavá..nechápem ako vôbec mohla ponúkať v ten deň keď sa ani nedá umyť to sa akože po zákazníkovi ani neoplachne?..každopádne bol som v doobednych hodinách hovorím si že možno som jeden z prvých ak nie prvý. Ok ideme na akciu fajka v celku dobrá nemôžem povedať že najlepsia ale ani najhoršia dávam tak 6/10 samotná akcia tak 5/10.. kozy má fajnove, veľké, skvelé sa mi s nimi hralo. Nemôžem si pomôcť ale mal som pri tejto slečne pocit že to berie ako na bežiacom páse. Vôbec som odtiaľ neodchádzal spokojný takže na opakovanie určite nie. Lovu zdar.
Looking for ... napísal: Ne Mar 30, 2025 6:58 pm
Na starom fóre nemohla mať pozitívne recenzie, pretože na starom fóre mala zablokované recenzie. Skúsme hádať, že prečo asi. Takže recenzia od užívateľa "Mucko" je fake, o čom svedčí už aj samotné meno Mucko. Keď si nejaká baba píše fake recenzie, tak to je ďalší dôvod, prečo tam neísť.
Zrejme si buď obkukavač alebo si umňa bloknuty !!! Ten pán bol včera umňa a nieje to fake recenzia takže buď si konkurencia ktorá sa snaží mi tu narobiť nevhodné recenzie,alebo som ťa možno v minulosti vyhodila alebo si pasak a nevyjadruj sa namna ty čo má poznajú a chodia pravidelnej vedia aká som ináč by sa nevracali pekný deň
Vratanemna napísal: Po Mar 31, 2025 12:39 pm
Bol som u tejto slečny asi rok dozadu možno trošku menej. Po príchode ma dostal ten bordel na byte. Prvé čo mi povedala je že sa ponáhľa... To mala byť pre mňa stopka ale dal som tomu šancu...siel som aj tak len na pol hodku...hovorim.si idem do spŕšku sice som predtým v sprche bol ale vždy sa rád ešte pred akciou opláchnem... keď som pustil vodu tak tiekla z kohútika úplne Kalná, špinavá..nechápem ako vôbec mohla ponúkať v ten deň keď sa ani nedá umyť to sa akože po zákazníkovi ani neoplachne?..každopádne bol som v doobednych hodinách hovorím si že možno som jeden z prvých ak nie prvý. Ok ideme na akciu fajka v celku dobrá nemôžem povedať že najlepsia ale ani najhoršia dávam tak 6/10 samotná akcia tak 5/10.. kozy má fajnove, veľké, skvelé sa mi s nimi hralo. Nemôžem si pomôcť ale mal som pri tejto slečne pocit že to berie ako na bežiacom páse. Vôbec som odtiaľ neodchádzal spokojný takže na opakovanie určite nie. Lovu zdar.
Takže začnem tým že píšeš úplne bludy špinavá voda ? Hm tak prečo si sa šiel osprchovať v tej špinavej a kalnej vode? Asi pre to vymýšľas a vôbec si nebol umná ale v poriadku nech sa páči ja osobne by som nerobila keby išla špinavá a kalná voda dobre? A nikdy som žiadnemu klientovi nepovedala že sa ponáhľam ale kľudne si tu vypisuj čo chceš
Bol som už dávnejšie, dohormady asi 3 krát. Pozitíva: Prvé dva stretnutia ešte bola dosť štíhlunka, mala a aj stále má pekný zadok, je celkom pekná do tváre tak 6-7 z 10 vie byť aj celkom milá. Sex hlavne odzadu je príjemný teraz keď je troška plnšia (nie tučná) tak má parádny pleskací zadok.
Negatíva: nie je to moc GFE aj ked si priplatíš GFE príplatky, za mňa trošku urob sa a vypadni pocit. Za všetko chce príplatok a to už sa potom dosť predraží.
Zhrnutie keď chceš pol hodku ok sexu bez príplatkov tak by som odporúčal ak ale si náročnejší tak nič extra to neni pomer cena výkon tak 5-6 z 10. S tým že tie príplatky sa vážne neoplatia sú drahé je ich veľa a realizácia je slabá.
Peter_3030 napísal: Št Apr 03, 2025 8:37 am
Bol som už dávnejšie, dohormady asi 3 krát. Pozitíva: Prvé dva stretnutia ešte bola dosť štíhlunka, mala a aj stále má pekný zadok, je celkom pekná do tváre tak 6-7 z 10 vie byť aj celkom milá. Sex hlavne odzadu je príjemný teraz keď je troška plnšia (nie tučná) tak má parádny pleskací zadok.
Negatíva: nie je to moc GFE aj ked si priplatíš GFE príplatky, za mňa trošku urob sa a vypadni pocit. Za všetko chce príplatok a to už sa potom dosť predraží.
Zhrnutie keď chceš pol hodku ok sexu bez príplatkov tak by som odporúčal ak ale si náročnejší tak nič extra to neni pomer cena výkon tak 5-6 z 10. S tým že tie príplatky sa vážne neoplatia sú drahé je ich veľa a realizácia je slabá.
Bol som u nej raz keď bola štíhlunka. Krásne dlhe vlasy , pekný zadok mala. Taký guľatučky. Bol som na pol hodinky. Prijemné vystupovanie. Zaujímavá fajka. Novátorský štýl. Tak ma rozdráždila že som bol za 10 minut hotovy. Asi od zadu som ju bral. Nevyhodila ma hneď potom ale pomasírovala . Rozhovor otvorený , zážitky z biznisu. Bol by som sa ešte zastavil , ale priestor mala vo vchode môjho bývaleho spolužiaka . Tak som to nechcel riskovať. Vtedy som myslím aj recenziu dával. Hodnotil by som to tak 7 -8 z 10 , vtedy .
Peter_3030 napísal: Št Apr 03, 2025 8:37 am
Bol som u nej raz keď bola štíhlunka. Krásne dlhe vlasy , pekný zadok mala. Taký guľatučky. Bol som na pol hodinky. Prijemné vystupovanie. Zaujímavá fajka. Novátorský štýl. Tak ma rozdráždila že som bol za 10 minut hotovy. Asi od zadu som ju bral. Nevyhodila ma hneď potom ale pomasírovala . Rozhovor otvorený , zážitky z biznisu. Bol by som sa ešte zastavil , ale priestor mala vo vchode môjho bývaleho spolužiaka . Tak som to nechcel riskovať. Vtedy som myslím aj recenziu dával. Hodnotil by som to tak 7 -8 z 10 , vtedy .
Súhlasím keď začínala bolo to na 7-8 z 10 teraz je to už horšie.
Zvykne cestovat po slovensku, najcastejsie Martin/Presov, ale bola aj v zopar inych mestach.
Co sa tyka vykonu, je to absolutne zle - drza, neochotna, vysoke ceny, ale hlavne za vsetko si pyta priplatky. Este aj za oblecenie na zelanie si pyta priplatky. Bol som raz, nikdy v zivote uz neplanujem.
Nie raz sa stalo, ze si zmenila nick, aby nebolo zname o koho sa jedna a na starom fore si nechala zakazat recenzie. Sleduje forum, takze urcite sa vyjadri o tom ako jej zase vsetci chcu zle a pisu nepravdy.
Zhrnute a podciarknute - absolutne neodporucam.