#25633 Trans Nika

"Nevyskúšaš, nevieš" Prečítajte si a zdieľajte vaše skúsenosti z eskortov a sex privátov so shemale a tranny na Slovensku.
Používateľov profilový obrázok
TransNikaZv
Dátum registrácie: Št Máj 15, 2025 12:09 pm

Re: #25633 Trans Nika

Príspevok od používateľa TransNikaZv »

Ahoj ďakujem za tvoju recenziu a poprosím ťa o zmazanie komentáru pretože toto čo si napísal nieje pravda a ak je tak by som ta poprosila aby si to sem prilepil alebo skopíroval pokiaľ sa tak nestane tak podám trestné oznámenie za šírenie klamstva,za urážku na mene.Pretože ja som sledovaná nakoľko mám probačný a mediálne dohľad a akurát som sa ti s tým len zdôverila! A ak som ťa upovedomila po tvojom neserióznom jednaní o tom že číslo si nájdeš na stránke tak to platí pre každého ktorý je neseriozny a postupujem v súlade s podmienkami inzercie a ak sa to vám nepáči tak si rozmyslite či vám odrby stoja za to!.A čo sa týka ďalšej veci 3x si bol somnou a bol si spokojný aký som mala dôvod ťa vydierať a ako som ťa vydierala mi napíš.
TransNikaZv
Dátum registrácie: Št Máj 15, 2025 12:09 pm

Príspevok od používateľa TransNikaZv »

Tebe musím veľmi ležať v žalúdku však ? Aká som ti ja schizoidná s poruchou osobnosti ? Môžeš sa mi predstaviť ? Za to že nie každému vyhoviem a nerobím zo seba handru ňuž tak to je a tak to bude.
BigMennn
Dátum registrácie: Št Júl 17, 2025 7:26 pm

Príspevok od používateľa BigMennn »

Za mňa dobrá skúsenosť bol som 2x a vždy prebehlo všetko na úrovni korektne,škoda že ponuka len v aute.Čo sa týka postavi pŕs a tváričky tak dokonalosť.
Tvojmu príspevku sa mi nechce veriť pretože ona si odsedela svoj trest povedala mi všetko a aj to že je pod dohľadom a má sledovaný telefón.
Kiara je tiež top tam som bol raz tiež len do auta a nemá prsia ale to nevadí.
Moja najhoršia skúsenosť bola v HA u Cyntia býva na osade fotky sa nezhodujú s realitou,je drzá peniaze vezme a maximálne urobí orál a bohu zdar.
Znova pôjdem len za Nikou a Kiarou.
Adamkooo

Príspevok od používateľa Adamkooo »

Trans nika na amaterkach nezhoduje sa ako na fotkách moc mužna mužný hrubý hlas a postava nieje porovnateľná s inými trans na amaterkach pýta si pri veľké sumy za takmer nic !!nevie dokončiť prácu tak ako ma a co sa týka vzhľadu niesom vôbec spokojný pri velmi chudá jedine co ma nedonutilo ju vyhodiť z autá je to ze mala prsia ináč ostatok katastrofálny nemá zuby a zapácha jej z úst hygiena nieje dostačujúca a taktiež nieje diskrétna takúto skúsenosť snou mal aj môj kolega v práci pospinuje transky pretože sú pre ňu konkurencia .
Marceloo

Príspevok od používateľa Marceloo »

Nemám dobrú skúsenosť s trans Nikou zo zv hneď ako nastúpila pýtala agresívne peniaze do ruky dokonca väčšiu sumu ako sme sa dohodli vypýtala si dvakrát toľko neveľa ma spraviť do hodiny a žiadnym spôsobom ma nezrusovala až nadmerne vysoká a na tvári až priveľmi veľa mejkapu
Prišlo mi ze to robila z nechuťou skončili sme len pri orali ktorý trval hodinu a ďalej uz nechcela pokračovať
Tibor

Re: #25633 Trans cyntia

Príspevok od používateľa Tibor »

som prekvapený konečne trans ktorá pôsobí ženský a vie to predať som spokojný odporučil mi ju môj kamarát
Ale viem prečo dobrý prístup krásne navoňaná hladká a prirodzená zadok top a ma presne to co ja vyžadujem penis prekvapivo veľký a hrúbka je tiez fajn žiadne šaškovanie
Vyvrcholenie ma velmi rýchle za mňa super
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Recenzie ktoré sú negatívne píše jedna osoba ja priznávam sa takže co sa týka toho co tu je vypísané nic stoho nieje pravda písala som to ja od nervov voči danej osobe
Preto sú tie profily anonymne ďakujem .
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Dobrý deň prosim tie recenzie o trans nike co tu boli pred nedávnom uverejnené tak boli písané mnou cyntia písala som to kvôli tomu lebo som mala na ňu nervy a mali ale sporí ale informácie ktoré som napísala niesu pravdivé tak prosim aby ste tie recenzie odstránili a do budúcna sa to uz nestane prosim o zmazanie pekny deň cyntia
Maped1231
Dátum registrácie: Št Júl 17, 2025 4:16 am

Príspevok od používateľa Maped1231 »

BigMennn napísal: Št Júl 17, 2025 7:34 pm Za mňa dobrá skúsenosť bol som 2x a vždy prebehlo všetko na úrovni korektne,škoda že ponuka len v aute.Čo sa týka postavi pŕs a tváričky tak dokonalosť.
Tvojmu príspevku sa mi nechce veriť pretože ona si odsedela svoj trest povedala mi všetko a aj to že je pod dohľadom a má sledovaný telefón.
Kiara je tiež top tam som bol raz tiež len do auta a nemá prsia ale to nevadí.
Moja najhoršia skúsenosť bola v HA u Cyntia býva na osade fotky sa nezhodujú s realitou,je drzá peniaze vezme a maximálne urobí orál a bohu zdar.
Znova pôjdem len za Nikou a Kiarou.
Čau ktorú Kiaru myslíš?
Napísať odpoveď

Návrat na "Shemale, Tranny"