Na toto sa nedá odpovedať, keď nevieme, o akú amatérku máš záujem. Je jedno, či bude mladá, stará, chudá, moletka, Slovenka, Latina, Aziatka... len nech má "ordináciu" v diskrétnom priestore?kamos_pepo napísal: Št Aug 07, 2025 8:29 am dakujem za vsetky odpovede, mal som na mysli skor konkretne, kde je naozaj diskretnost so vsetkymi tymito prvkami,lebo neviem rozlisit, ktora je v tej rnb lokalitea ked sa niektorej uz ozvem,da adresu a ta sa mi nebude pozdavat, nepojdem tam,tak ma raza navzdy zablokuje jedna za druhou
![]()
Však si nejakú vyber podľa recenzií a daj konkrétnu otázku, či je to tam u nej diskrétne.
Btw, pri akomkoľvek diskrétnom priestore, ak máš smolu, tak môžeš v okolí stretnúť známeho, alebo sa stretnúť s iným zákazníkom a podobne... osobne by som to až tak neriešil. Pokiaľ to nie je extrém typu Aziatky pri Avione (keď všetci v okolí 100 metrov vedia, kam ideš, keď vystupuješ po tom schodisku), tak diskrétnosť je takmer všade. Samozrejme, ak si veľký smoliar, na chodbe stretneš nejakého známeho aj tam