prvykrat platena

Máte otázky o sexe, vzťahoch či intimite, na ktoré sa hanbíte spýtať? Diskrétna poradňa (nielen) sexuálna je tu pre vaše tajnosti.
Tom
Dátum registrácie: Pi Mar 21, 2025 1:52 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 49 times

Re: prvykrat platena

Príspevok od používateľa Tom »

kamos_pepo napísal: Št Aug 07, 2025 8:29 am dakujem za vsetky odpovede, mal som na mysli skor konkretne, kde je naozaj diskretnost so vsetkymi tymito prvkami,lebo neviem rozlisit, ktora je v tej rnb lokalite :-) a ked sa niektorej uz ozvem,da adresu a ta sa mi nebude pozdavat, nepojdem tam,tak ma raza navzdy zablokuje jedna za druhou :-)
Na toto sa nedá odpovedať, keď nevieme, o akú amatérku máš záujem. Je jedno, či bude mladá, stará, chudá, moletka, Slovenka, Latina, Aziatka... len nech má "ordináciu" v diskrétnom priestore?
Však si nejakú vyber podľa recenzií a daj konkrétnu otázku, či je to tam u nej diskrétne.

Btw, pri akomkoľvek diskrétnom priestore, ak máš smolu, tak môžeš v okolí stretnúť známeho, alebo sa stretnúť s iným zákazníkom a podobne... osobne by som to až tak neriešil. Pokiaľ to nie je extrém typu Aziatky pri Avione (keď všetci v okolí 100 metrov vedia, kam ideš, keď vystupuješ po tom schodisku), tak diskrétnosť je takmer všade. Samozrejme, ak si veľký smoliar, na chodbe stretneš nejakého známeho aj tam :D
Používateľov profilový obrázok
kamos_pepo
Dátum registrácie: Pi Júl 18, 2025 3:12 pm
Been thanked: 2 times

Re: prvykrat platena

Príspevok od používateľa kamos_pepo »

jasne rozumiem, tak ono asi by mala robit sama, nech tam nestretnem inych borcov, mala by byt stihla a priatelska, pevnejsie prsia ale nie silikony, idealne si to aj uzivala. Aby sa dalo s nou fajn pozhovarat atd. Z recenzii ma zaujali napriklad Anna UA, Katie, Simonka, potom napriklad ta japonka, thajky. Hlavne aby teda bola stihla a diskretne prostredie a aspon akytaky zaklad rozhovoru a kamaratskeho pristupu. Dakujem
Napísať odpoveď

Návrat na "(Nielen) Sexuálna poradňa ale aj debata o všetkom"