Obcas zajdem na vyprazdnenie za 50€. Na tento ucel je dobra, asi najlepsie v KE co je, nakolko zbytok KE sceny je strach a hroza. A cenovo ani nevravim.
Do tvare uz vidno vek, ale postava dobra. GFE pristup vsak netreba ocakavat. Je to pasovka. Hygiena v poriadku.
#11421 Sexi Riťulka Ke, 31, Košice - Staré Mesto
Re: #11421 Sexi Riťulka Ke, 31, Košice - Staré Mesto
Mám podobné skusenosti . Keď si z ňou človek sadne je to dobre strávený čas a kopu zábavy. Občas mám pocit že tie 30 alebo 40 majú oveľa lepšie postavy a dávajú si na sebe záležať viac ako priemerné 20 . Človek vidí v meste maminu z mladou , o mladé teliatko by ani bicykel neoprel a maminu by poriadne vytrestal .... Vráťme sa k téme , je síce pravda že má prsíčka 1 ale bruško a riťku má super . Výzorovo taká zaujímavá suseda od vedľa. Keby si šiel za ňou po schodoch tak by sa ti jej zadok nepáčil iba v jednom prípade, bol by si Gay. Čo sa týka akcie ja ju nejak tvrdo neklátim skôr s citom . A mám pocit že sa jej to páči . Nejaké prekročenia času to nie , ale nikdy sa mi nestalo že by sme nedodržali čas a išiel by som skôr. Alebo by to nejak súrila že musíme končiť . Ani keď som vedel že ma naponáhlo , vždy si to vedela zmenežovať . Ak ti nevadia 1 ale chceš kvalitnú remeselnú mrdačku ako sa písalo vyššie tak sa to oplatí . Pokecať sa z ňou dá tiež .Blue_hawai napísal: Ut Aug 05, 2025 11:26 am Táto je celkom jebačkataká milfka od vedľa ktorú chceš fiknuť keď ju stretneš na chodbe
Ja som si s ňou celkom sadol a zároveň aj sex bol super. Telo by jej mohli závidieť aj niektore 20tky
Takže môžeš ju kvalitne nakladat a podrží , myslim si že to aj má rada akčnejšie
Ale hovorím za seba