#15436 Sandra, 39 Bratislava - Petržalka navsteva tiez dost davno, v inzercii to nie je uvedené, ale v praxi to dodržiava a nemôže byť ani prstovanie.
Druga zase uvadza všetky služby zásadne/vždy len s ochranou a po fajke bez isla na mne a bez otázok si nasadla bez gumy, ani som nemal čas zareagovať.
Potom sa mesiac dní vyhýbaš ženě, kým neuvidíš, čo z toho bude.
VSETKO A ZASADNE LEN S OCHRANOU
-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
Re: VSETKO A ZASADNE LEN S OCHRANOU
Beatman365 napísal: Po Máj 26, 2025 6:11 pm Caute borci,
tomuto nasmu spolocnemu "konicku" sa v BA a prilahlych krajoch venujem asi 15 rokov. S prestavkami intenzivnejsie obdobia aj menej intenzivne. mam teda uz co to obehane a zazite.
Zo zaciatku (ked som nemal zavazky este) som neriesil a bezne som si daval oral bez. sex samozrejme nikdy. ale po niekolkych zlych skusenostiach (ureaplazma a pod. lakocinky) sa uz niekolko rokov drzim striktne pravidla ze vsetko len s ochranou.
Mam ale pocit ze dievcat co to rovnako striktne dodrzuju a su teda za mna safe skor ubuda. *Nechapem to uprimne lebo ohrozuju same seba ale zase sme dospeli vsetci vsakze.
Chcel som zalozit tuto temu aby sem mohli pribudat dievcata za ktore date "ruku do ohna"
Za mna mam par takych kde viem ze sa viem spolahnut ze ani za priplatok proste neustupi.
Viacere dievcata to v inzercii proste neuvadzaju ale v praxi to dodrzuju a viacere zase naopak.
ako priklad uvadzam tiedo dve stalice kde bez ochrany nejdu do nicoho proste.
Dik moc za Vase prispevky. verim ze tato tema pomoze viacerym
Nicole GFE viewtopic.php?t=828
Katie viewtopic.php?t=37
Ale ako pozeram ta Nicole ponuka bozkavanie, to je tiez rizikovejsie nie?