#7446 Tantra Liptov, 45, Liptovský Mikuláš

Hľadáte erotické masáže v Žilinskom kraji? Zdieľajte skúsenosti s tantra a nuru masážami v Žiline a okolí. Nájdite si ideálny zážitok.
Používateľov profilový obrázok
viadik
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 1:59 am

#7446 Tantra Liptov, 45, Liptovský Mikuláš

Príspevok od používateľa viadik »

Je to v LM stalica. Navstevou nic nepokazite je sikovna, ale nic viac neponuka a je uz trosku starsia 😀

https://amaterky.sk/7446
TopStarec
Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 10:22 am
Has thanked: 10 times
Been thanked: 2 times

Re: #7446 Tantra Liptov, 45, Liptovský Mikuláš

Príspevok od používateľa TopStarec »

Je to skúsená masérka s peknou postavou.Ja som sa k nej objednal na klasickú masáž. Počas masáže som mal na sebe trenky,tak som sa jej spýtal, či si ich nemôžem dať dole. To som ležal ešte na masážnom stole. Trenky išli dole a potom som sa spýtal, že aký je rozdiel medzi klasickou a nuru a ona, že to je úplne iné a ja , že by som to chcel vyskúšať. Tak som si prelahol na zem na matrac a ona sa vyzlieka do naha a začala sa nuru masáž.
Bola moja prvá amatérka, tak to bolo mega intenzívne. Bolo to super, je skúsená. Jediné čo mi vadilo, že pri masáži vzdychala, asi aby ma vzrušila, ale na mňa to nefungovalo. Keď ma robila na koniec rukou, podoprel som si hlavu aby som sa na ňu mohol pozerať. Po chvíli ma požiadala, aby som si ľahol. Za chvíľu ma dokončila. Potom sprcha a dovidenia.
Ak budem v LM, tak by som sa zastavil.
Viac informácií nájdeš aj tu:
https://www.tantramasazeliptov.sk/tantricke-masaze/
PepekoKE
Dátum registrácie: Po Máj 26, 2025 2:42 pm
Been thanked: 1 time

Re: #7446 Tantra Liptov, 45, Liptovský Mikuláš

Príspevok od používateľa PepekoKE »

U tejto dámy som bol pred pár mesiacmi vo večerných hodinách. Prechádzal som cez LM a potreboval som ponaťahovať kosti tak som okúsil. Tantra/Nuru balíček som si vybral na 120minut. Dáma má ma svoj vek veľmi zachovalé telo, pásik na šuške, pred masážou dala okolo mňa akýsi rituálny tanec, moc na také šaškáriny niesom ale zloduch dole sa z toho hned postavil.

Mal som pocit, že balík 120minút bola reálne 2x60min masáž, akoby 2x tá ista celotelová masáž (dva krát na bruchu a 2x na chrbte) s tým že ku záveru druhého kola masáže bolo priprava na HE. Dotyky sem tam možné boli, počas masáže sa hrá s dychom, bola to zaujímavá skúsenosť. Ku koncu masáže sa šuškou trela o moju nohu (konkrétne o palec na nohe), prísny pohľad očný kontakt, otvorilanústa, vyplázla jazyk a bunkovačka skončila riadnou explóziou.

Ja na pierka a hladkanie veľmi niesom, nemám rád masážny olej na penise, to vsetko som jej pred masážou povedal a vsetko táto dáma dodržala. Kvalita masáže bola výborná, trela sa celým telom a dýchala do uší. Malo to výrazný erotický nádych aj keď z jej strany to berie akoby bola terapeutka, bez emócie.Po skončení rychla sprcha, nějaká debata a padal som ďalej na cesty.

Salón na miestnou diskotekou, interier už zjavne dlho používaný ale bolo čisto.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Žilinský kraj"