Borci,čom hovoríte na tehotnú amatérku? Našiel som jednu,je v 5 mesiaci.A musím povedať že to je niečo neskutočne brutálne.Tie prsia naliate.Bruško väčšie. No je to iné ako s inou ženou ktorá nieje tehotná. Aký je Váš názor? Či len ja som taký divný že ma priťahujú aj tehotné?
Chodil som za jednou do Zvolena,navštevoval som ju cca 1x za mesiac...keď som ju zbadal (naposledy) tak mi padla sánka
Nemala obrovské brucho ale bolo vidieť že je v druhom stave
Kozy narásti ale najviac jej chuť na sex
Bola to asi najbrutálnejšia šukačka čo som zažil,mal som od nej mokré cele vajcia
Mne to trvalo oveľa dlhšie ako normálne,asi nejaký psychický blok
Doteraz nechápem ako som to dobojoval, bolo to na infarkt
Zároven to bolo posledný krát čo som ju navštívil !
Naposledy upravil/-a Strýko Bob v Ne Júl 20, 2025 9:07 pm, upravené celkom 2 krát.
Kontakt by som mohol dať.Viem ešte o jednej ktorá je tiež tehotná ale na začiatku.Len rozmýšľa,či to nechať.Dufam že nechá. Síce ta prvá pýtala aj 200€ za hodinu.Ale brutal sex všetko. Chodím za ňou tak 3x do mesiaca.Keby mám viac prachov tak chodím častejšie .
MartinP napísal: So Júl 12, 2025 8:09 pm
Kontakt by som mohol dať.Viem ešte o jednej ktorá je tiež tehotná ale na začiatku.Len rozmýšľa,či to nechať.Dufam že nechá. Síce ta prvá pýtala aj 200€ za hodinu.Ale brutal sex všetko. Chodím za ňou tak 3x do mesiaca.Keby mám viac prachov tak chodím častejšie .
odkiaľ sú tie dve tehulky ? Ja viem len o jednej v oblasti Trnava ale teraz neponúka
MartinP napísal: So Júl 12, 2025 8:09 pm
Ak by si vedel zazdielať ten kontakt, myslím že by sa potešilo viacero pánov