#8246 Tantra Yvonne, 49, Bratislava - Petržalka

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
McNulty
Dátum registrácie: Št Jún 26, 2025 9:10 am
Been thanked: 1 time

#8246 Tantra Yvonne, 49, Bratislava - Petržalka

Príspevok od používateľa McNulty »

Bol som asi 3 krat trocha davnejsie. Fotky su realne, dostanes co vidis na foto. Masiruje vo svojich priestoroch, ma tam osobne fotky, raz tusim aj nieco varila. Parkovanie nebol nikdy problem, diskretny vchod aj ked musi prist po teba dole.
Mne bola sympaticka, mam rad milfky a tie kila navyse ktore vidite aj na foto neboli nic hrozne. Plus prijemny pokec, bola mila na mna skratka.
Samotna masaz nebola zla, co by som vytkol toho B2B spredu bolo urcite menej ako napr. pri Mellynde, mozno ak by som ju nechytal by sa klzala viac, neviem. Rucny finis dost drsny ale zaroven pre mna zaujimavy 😁. Viem ze na starom fore sa niektori stazovali na to, je to asi vec vkusu, citlivosti a samozrejme treba komunikovat s nou ak je vam nieco neprijemne. Ja som s tym problem nemal a uzil si to. Dlhsiu dobu som nebol pretoze mi viac vyhovuje Mellynda ked dostanem chut na masaz ale viem si predstavit ze by som este niekedy isiel.

https://amaterky.sk/8246
Používateľov profilový obrázok
morgie15
Dátum registrácie: So Máj 03, 2025 9:35 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: #8246 Tantra Yvonne, 49, Bratislava - Petržalka

Príspevok od používateľa morgie15 »

u Yvonne som bol uz davnejsie (cca 5r dozadu), a teraz som nasiel niektore svoje recenzie co som si ulozil do excelu :mrgreen: vkladam v nezmenenej forme::

Po Yvone som uz davnejsie pozeral, pamatal som si ju este z fotiek v salone Tantra Tara na dlhacoch, co bolo uz fakt velmi davno :-)
Nakoniec pred viac ako rokom sme sa stretli u nej na byte, v novostavbe na konci Petrzalky.
Bytu nieje co vytykat, diskretna lokalita, akurat cakanie pred dverami kym pride po mna nemam velmi rad. Yvone posobi milym a skusenym dojmom, pokec ok.
Par ""naozajstnych"" tantra salonov som uz presiel, ale uprimne mi toto ako tantra velmi nepripadalo. Bola to za mna priemerna eroticka masaz so silnym akcentom telo na telo (co mam svojim sposobom rad, ale toto mi nejak nesadlo). V mnohych momentoch bola na mna az prilis drsna. Mam sice rad, ked sa na masazi poriadne tlaci, ale skor na chrbat ako na penis :-/. Zdrzal som sa hodinu v ramci ktorej sme to stihli dve vyvrcholenia, s cim nemala problem. Uprimne, moje ocakavania boli o dost vyssie. Zial, nieje to u mna na opakovanie.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"