Giraltovce?

Používateľov profilový obrázok
Atom
Dátum registrácie: Ut Mar 11, 2025 5:14 pm
Has thanked: 1 time

Giraltovce?

Príspevok od používateľa Atom »

Pozná niekto alebo bol teraz niekedy za tou ciganeckou čo ponúka v gir. Cez pokec. Fučíkova 5 teraz nick RosssesErika ?
Či je Real. Ma niekto skúsenosť? Dik
Komfat
Dátum registrácie: Št Apr 10, 2025 1:26 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 10 times

Re: Giraltovce?

Príspevok od používateľa Komfat »

Bol som pred rokom aj niečo, prišla za mnou taxíkom do PO a potom sme išli v aute, vtedy vzala 50 za "hodinu" teraz som si všimol ze berie 100 co sa určite neoplatí. Vtedy za nechcela nechať bozkávať, lízanie jej nevadilo ale bola veľmi úzka mal som problém ho do nej dostať aj to nakoniec skončilo len na fajke a urobil som sa jej na prsia. Je ale ale pekná Rómka a bola čistá aj voňavá takže to dávam za plus ale služby nedodržuje tak ako píše a hlavne sa všetko by chcela viac a viac peňazí ja mieste. Taktiež spomínala ze nabudúce môžme ísť na hotel ale to už bude zase drahšie a bla bla bla
Ak vieš do čoho ideš a žiješ v tom ze to bude jedno kolo tak 6/10 . Za 100 a s tým čo ponuka je to tak 4/10 maximálne. Môžeš skúsiť zbiť cenu dole potom by sa možno oplatila vyskúšať
boraicho
Dátum registrácie: Pi Júl 18, 2025 10:01 pm

Re: Giraltovce?

Príspevok od používateľa boraicho »

raz som na pokeci našiel ten inzerat , tiež nejaka erika (mala tých inzertov viacero) , ale ja som bol v rakusku tak som poslal kamoša, kamoš bol , hovoril že krasna ciganka, nadherna, sex nechcel iba ju vidieť, zaplatil jej niečo a odišiel.
ked som sa vratil z rakuska, volal som na to isté číslo a šiel som, a tiež dohodnute stretko bolo na fučikovej 5, prišlo nejake BMW (zakaznik) vystupili dve dievčata a nastupili ku mne a vzali ma niekam dozadu za les. bolo to strašne, jedna vystupila , vraj ochrana, a tá udajna Erika ,to bola hroza, veľke krive čierne zuby, proste rapaňa šeredná , trošku som s nou prehovoril, vraj sa chlapi nechavajú fajčiť, nechapem, ja by som jej nedovolil ani dotknuť sa ma, hodil som jej 2Ocku a odviezol ich preč, a sprdol kamoša čo to ma znamenať. a zistil som že tá pekna ciganka sa volala veronika, a bola z BJ z poštárky.... koniec pribehu...
Napísať odpoveď

Návrat na "Pokec"