#12321 Trans Linda, 38

"Nevyskúšaš, nevieš" Prečítajte si a zdieľajte vaše skúsenosti z eskortov a sex privátov so shemale a tranny na Slovensku.
Používateľov profilový obrázok
Honzo

#12321 Trans Linda, 38

Príspevok od používateľa Honzo »

Napisem sem skúsenosť s Lindou Trans,
Za mna spokojnosť, s ničím sa nesere, povie čo si mysli, ziadna sliepka čo pritakáva na vsetko a to ma u nej vzrušuje. Samotny sex jedinečný, potrpí si na čistotu takze musis prisť vyčistený, vacsinou som pasív lebo sa mi pači ked ma ona t***á, vie ako mna a fajka, ani nehovorím, máloktorá vie spraviť taku fajku ako ona a to že mam pochodené dievčatá, toto bol pre mna zážitok .

https://amaterky.sk/12321
Asdfghjkl

Re: #12321 Trans Linda, 38

Príspevok od používateľa Asdfghjkl »

Bol som skúsiť Lindu.Na živo vyzerá ako na fotkách,tak žiadne sklamanie nebolo.Ja osobne som na staršie a na typ žien že je za čo chytiť.Tučná nie je, má menšie bruško čo mne sa na ženách páči tak ak niekto skôr preferuje štíhle bez tuku tak asi by nebol spokojný.Vtáka má hrubšieho a celú dobu jej stál tvrdo,.Je čistá a voňavá a dobre sme si aj pokecali.. Hodnotím pozitívne...
Drobcek
Dátum registrácie: St Máj 14, 2025 9:52 pm
Has thanked: 9 times
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa Drobcek »

Linda je ako na fotkach (predtym mala starsie profi fotky a to sa uplne nezhodovalo uz). Je vasniva, pekne sa olizuje, 69 super, ma ho vacsieho a tvrdeho hned ako sa ho dotknes :D nakoniec sme nesukali, skoncilo to iba pri 69 a vystrekom na kozy. Inak prijemny pokec. Ked budeme blizsie k sebe geograficky tak ju skocim pretiahnut. Alebo ona mna :D uvidime..
Majo

Príspevok od používateľa Majo »

Ahoj neviete kedy nahodou bude Linda robit?
Linda

Príspevok od používateľa Linda »

Ahoj , robiť budem august -september,zatiaľ na 90% je predpoklad 10-16.8. v Novom meste nad Váhom..
Majo

Príspevok od používateľa Majo »

Ahoj a do Popradu alebo Levoce sa chystas tiez?.
Thor288
Dátum registrácie: Po Apr 14, 2025 4:00 pm

Príspevok od používateľa Thor288 »

Pripájam sa s prosbou o Levoču:)
Linda

Príspevok od používateľa Linda »

Východ už vôbec nie,ani uvedené mestá.Zatiaľ len Martin, Nové Mesto nad Váhom a Galanta.
Thor288
Dátum registrácie: Po Apr 14, 2025 4:00 pm

Príspevok od používateľa Thor288 »

Linda napísal: Pi Júl 18, 2025 3:45 pm Východ už vôbec nie,ani uvedené mestá.Zatiaľ len Martin, Nové Mesto nad Váhom a Galanta.
Tak t oje škoda. Ale vďaka za odpoveď :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Shemale, Tranny"