#24466 Mona, 29, Nitra

Erotické služby Nitra a okolie: diskusie a vaše skúsenosti so sex privátmi a eskortmi v Nitrianskom kraji. Tipy a odporúčania.
Používateľov profilový obrázok
Maťo

#24466 Mona, 29, Nitra

Príspevok od používateľa Maťo »

Ahojte, nevie niekto kam sa stratila táto? Bol som v NR začiatkom roka a odvtedy som ju nevidel. Číslo som si neuložil

https://amaterky.sk/24466
Tono

Re: #24466 Mona, 29, Nitra

Príspevok od používateľa Tono »

No, podľa tej profilovej foto v červenom sete, tipujem, že je to #21537 Lucia, 31 NR, čo tu má zamknuté vlákno, aspoň sa na ňu veľmi podobá. Mala takú profilovku v červenom v PO. Opravte ma, ak sa mýlim
vantajm
Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
Has thanked: 87 times
Been thanked: 82 times

Príspevok od používateľa vantajm »

Potvrdzujem, podľa silikónov na profilovke, je to zaručene Lucka 😉 aj keď parametre v oboch inzerátoch sa mierne líšia (vek, veľkosť poprsia, doplnená farba očí). Pre poriadok, pripájam jej aktuálny link inzerátu

https://amaterky.sk/21537

Zrejme sa jedná o nejaký jej alternatívny inzerát, ale spiaci, ešte z čias hrozby stalkera.

A pre tých, čo objavili toto fórum neskôr, admin, po dohode s nami norníkmi premazal a uzamkol jej vlakno, nakoľko to bolo už toxické
Bubo
Dátum registrácie: Pi Jún 20, 2025 2:21 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa Bubo »

Aj mne sa zdá, že je to Lucia, ale je dobré, že je to potvrdené overeným norníkom
admin
Site Admin
Dátum registrácie: So Mar 01, 2025 10:21 pm
Has thanked: 236 times
Been thanked: 105 times

Príspevok od používateľa admin »

Bubo napísal: Ne Júl 13, 2025 6:35 pm Aj mne sa zdá, že je to Lucia, ale je dobré, že je to potvrdené overeným norníkom
OKa

Kedze sa jedna o Luciu, toto vlakno sa tiez zamkne
Zamknuté

Návrat na "Nitriansky kraj"