Pseudológia fantastica

Máte otázky o sexe, vzťahoch či intimite, na ktoré sa hanbíte spýtať? Diskrétna poradňa (nielen) sexuálna je tu pre vaše tajnosti.
Tuha
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
Has thanked: 54 times
Been thanked: 53 times

Re: Pseudológia fantastica

Príspevok od používateľa Tuha »

Presne tak. Ak keď vás niečo trápi na duši choďte k psychológovi. 👍🏿👍🏿👍🏿
MydlonaMileticku
Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 47 times

Príspevok od používateľa MydlonaMileticku »

Za mna ked to niekto povazuje za blbost tak nech prestane citat.
Predsalen je toto diskusne forum kde sa riesi vselico.
Používateľov profilový obrázok
mantak
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 6:25 pm
Has thanked: 85 times
Been thanked: 54 times

Príspevok od používateľa mantak »

Myslel som to len tak, ze je uplne logicke, ze si kurtizana chrani sukromie a musi si vymyslat, tak ako si chrani sukromie a vymysla 90% klientov (ktori na tajnasa zahybaju manzelkam).
Az na vynimky ziadna svoju profesiu nechce prezentovat verejne.

Netreba z toho hned robit psychiatricke diagnozy. :roll:

A urcite x kurtizan olutovalo pravdovravnost, lebo pacienti dokazu na forum napisat aj mesto, kde byva...nehovoriac o stalkingu, atd...
LimonadovyJoe
Dátum registrácie: Št Jún 05, 2025 2:50 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Príspevok od používateľa LimonadovyJoe »

Priatelia dam vam jednu malu radu:
Ked pridete na privat, osprchujte sa, paradne si uzite a vypadnite. Za ziadnych okolnosti nepodliehajte dojmu ze rozumiete comukolvek z jej zivota.
Jednak o nej nic neviete, jednak sa (takmer urcite) mylite jednak sa Vas to netyka, a jednak nic dobre z toho byt nemoze.

....koniec koncov meditovat nad podielom pravdovravnych kurtizan a nornikov je hlupost sama o sebe...
MissClaina
Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2025 10:13 pm
Has thanked: 22 times
Been thanked: 19 times

Príspevok od používateľa MissClaina »

Přesně tak.

Za námi chodíte za jedním účelem
Mít se s námi fajn, mít super sex, masáž, jakékoliv jiné uvolnění a odejít.
Je až úsměvné, že to, že s námi strávíte hodinu (více) tak si myslíte, že jste odborníci na nás. I když máte vystudovanou psychologii, ale o tom člověku nevíte nic.

Samozřejmě najdou se i takové co vám do očí budou tvrdit, že mají vystudovanou vysokou školu. Protože málo která přizná, že má třeba jen střední nebo jen základku.

Mám klienty kterým nechám nahlédnout i do mého osobního života. Pak jsou ti, co toho zneužili.
A pak ti, kde jsem tu musela řešit už i jinak. Ono když klient nepochopí NE a parkuje vám před domem, není příjemné.

Z mé strany i když mám některé své klienty svým způsobem ráda. Pořád zná z mého osobního života jen 10%
MydlonaMileticku
Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 47 times

Príspevok od používateľa MydlonaMileticku »

Mna napriklad zaujima vnimanie tejto prace zo strany amaterky.
Podla mna ma tato praca skoro same nevyhody v pomere s vyhodami.

Vyhody:
1. Vysoke zarobky
2. Flexibilita

Nevyhody:
1. Nebezpecenstvo utoku a hlavne ked su same na byte - nikdy nevedia kto k nim pride, od pohodaka co si prisiel iba uzit az po psychosa co prisiel s umyslom ublizit...
2. Nebezpecenstvo nakazy - aj ked baba robi sluzby iba s ochranou staci ze nejaky klient je ______ a prisiel skodit ako napriklad ze si da dole gumu pocas sexu co sa stalo a riesilo sa to na predchadzajucom fore...
3. Vnimanie spolocnosti - amaterky klamu rodine, priatelom a vsetkym ostatnym lebo ked ludia zistia co robia tak ich zacnu odsudzovat a spravat sa k nim inak...
4. Minulost ich moze dobehnut - Ked nejaka amaterka si po skonceni zalozi rodinu a nahodou stretne nejakeho byvaleho klienta, ktory nepozna pojem diskretnost a nedajboze ju oslovi pred partnerom: "niesi ty _____ z amateriek?" tak jej moze sposobit obrovske problemy...
5. Roznorodost klientov - vacsina amateriek si nejako extra nevybera koho vezme a chodia mlady/stary, stihly/tlsty, cisty/menej cisty, slusny/drzy...
Ked si budu moc vyberat malo zarobia....
6. Namotanie - tym ze zeny tu poskytuju velmi intimne sluzby tak sa vela z klientov do nich ahko zamiluje/namota...
Ked je baba zakerna tak to vyuzije, bude predstierat city a osklbe ho a ked je zakerny klient bude jej robit naprieky a komplikova zivot....

Niekto bude isto pisat ze same si to vybrali a mali si to premysliet,ano, ale to nemeni nic na tom ze si myslim ze tato praca je dost narocna na psychiku a preto ma zaujima ako to baby vnimaju popripade ako sa s tym vyrovnavaju....

Cielom tohto prispevku nieje na niekoho utocit alebo sa nad niekoho povysovat....
Jednoducho som vysvetlil preco mna osobne zaujima pohlad z druhej strany tohto biznisu.
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 42 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa Cassanova »

Trocha od veci, ale je to k téme.
V triede mám tridsať žiakov.Niektorých odhadnem hneď, v niektorých sa ani po štyroch rokoch nevyznám. A niektorý vás dokážu či v zlom, alebo v dobrom prekvapiť. Niekedy sa to jednoducho dá odhadnúť, niekedy zasa nie. Po škole som začínal v osobitnej škole. Tam som sa naučil veľkej dávke tolerancie a porozumenia.
masérka
Dátum registrácie: Po Jún 16, 2025 5:33 pm
Been thanked: 9 times

Príspevok od používateľa masérka »

MydlonaMileticku napísal: Št Jún 26, 2025 1:20 pm Mna napriklad zaujima vnimanie tejto prace zo strany amaterky.
Podla mna ma tato praca skoro same nevyhody v pomere s vyhodami.

Vyhody:
1. Vysoke zarobky
2. Flexibilita

Nevyhody:
1. Nebezpecenstvo utoku a hlavne ked su same na byte - nikdy nevedia kto k nim pride, od pohodaka co si prisiel iba uzit az po psychosa co prisiel s umyslom ublizit...
2. Nebezpecenstvo nakazy - aj ked baba robi sluzby iba s ochranou staci ze nejaky klient je ______ a prisiel skodit ako napriklad ze si da dole gumu pocas sexu co sa stalo a riesilo sa to na predchadzajucom fore...
3. Vnimanie spolocnosti - amaterky klamu rodine, priatelom a vsetkym ostatnym lebo ked ludia zistia co robia tak ich zacnu odsudzovat a spravat sa k nim inak...
4. Minulost ich moze dobehnut - Ked nejaka amaterka si po skonceni zalozi rodinu a nahodou stretne nejakeho byvaleho klienta, ktory nepozna pojem diskretnost a nedajboze ju oslovi pred partnerom: "niesi ty _____ z amateriek?" tak jej moze sposobit obrovske problemy...
5. Roznorodost klientov - vacsina amateriek si nejako extra nevybera koho vezme a chodia mlady/stary, stihly/tlsty, cisty/menej cisty, slusny/drzy...
Ked si budu moc vyberat malo zarobia....
6. Namotanie - tym ze zeny tu poskytuju velmi intimne sluzby tak sa vela z klientov do nich ahko zamiluje/namota...
Ked je baba zakerna tak to vyuzije, bude predstierat city a osklbe ho a ked je zakerny klient bude jej robit naprieky a komplikova zivot....

Niekto bude isto pisat ze same si to vybrali a mali si to premysliet,ano, ale to nemeni nic na tom ze si myslim ze tato praca je dost narocna na psychiku a preto ma zaujima ako to baby vnimaju popripade ako sa s tym vyrovnavaju....

Cielom tohto prispevku nieje na niekoho utocit alebo sa nad niekoho povysovat....
Jednoducho som vysvetlil preco mna osobne zaujima pohlad z druhej strany tohto biznisu.
Tak ja pridám aj svoj pohľad. Mám priateľa, sme spolu 4 roky, a keď sme sa spoznali, túto prácu som ešte nerobila. Neskôr som začala robiť masáže a on o tom vie - nemá s tým problém.
U mňa je to tak, že mám svoje hranice, ktoré vždy dodržiavam. Mňa ani nezaujíma mať s klientom niečo viac. Pre mňa je to proste práca. Robím, čo mám, snažím sa, aby sa klient cítil dobre a mal z toho príjemný zážitok, ale hneď po tom, ako odíde, ja to vypúšťam z hlavy
A ak sa niekto „namotá“? Hneď mu dám najavo, že nemám záujem. Niektorí to pochopia, niektorých rovno blokujem drámy fakt nemám rada.
Nemám žiadne dlhy, klientov namоtovat na peniaze ma nezaujíma. Žijem normálnym životom starám sa o seba, športujem a dávam pozor na svoje zdravie. Nepijem alkohol, neberiem drogy a venujem sa sebareflexii.
Nepracujem sama, vždy som s kolegyňami, lebo predsa len — istota je guľomet.
Poznám cenu peňazí a nemíňam ich na oblečenie, drahé reštaurácie alebo veci, ktoré v skutočnosti nepotrebujem. Som skôr praktická keď si chcem niečo kúpiť, premyslím si to aj tisíckrát, kým sa rozhodnem. Ale rada investujem do cestovania, kurzov, vzdelávania a svojich koníčkov.
Pre mňa je táto práca proste spôsob, ako si slušne zarobiť, a v pondelok sa zobudiť a povedať si: „Dnes sa mi nechce pracovať,” a jednoducho to urobiť.
mantak
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 6:25 pm
Has thanked: 85 times
Been thanked: 54 times

Príspevok od používateľa mantak »

@masérka

je zasadny rozdiel robit len masaze s HE oproti kompletke...uplne vo vsetkom
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 42 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa Cassanova »

Myslim si, že ,,kolega,, to dobre vystihol. Táto celá téma sa viac menej netýka masáži a ani masáži s HE. Preto u masérok nie sú ani tie sprievodné javy a dôsledky. Dôkazom je, že niektoré to majú ako oficiálnu živnosť.
Napísať odpoveď

Návrat na "(Nielen) Sexuálna poradňa ale aj debata o všetkom"