#23854 Evelyn Salt, 40

"Nevyskúšaš, nevieš" Prečítajte si a zdieľajte vaše skúsenosti z eskortov a sex privátov so shemale a tranny na Slovensku.
Používateľov profilový obrázok
Degustator

#23854 Evelyn Salt, 40

Príspevok od používateľa Degustator »

Ahojte, nakoľko vidím, že sa k Evelyn stále nikto nevyjadruje, tu je moja skúsenosť..
Dohoda prebehla rýchlo a bez problémov, za pol hodku od kontaktu som uz bol u nej...výzor okej, neurazí, neohúri, čo mi trosku ale zrazilo chuť na sex bol zápach z úst...neviem, ci som ju prichytil v nejakom nevhodnom čase, ale za mňa by sa toto stavať nemalo...každopádne uz ked som tam bol, tak som sa to snažil ignorovať a užiť si to naplno...penis ma ideálny ani maly ani veľký, po pár sekundách fajčenia bola tvrdá na kameň, chvíľu sme sa maznali, striedali sa vo fajčení a potom ho do mňa dala, úplne v pohode s prehľadom, riadne sa rozbehla a po chvíli sa hneď aj spravila, čo bola škoda, lebo ked som následne chcel dávku aj do pusy, tak uz sa jej nepodarilo...sex s nou bol tiez dobrý, rozhodol som sa urobiť ale pri 69ne, škoda len, že nie jej do pusy...možno za príplatok, to som nezistoval...takže suma sumaru výzor lepší priemer, sex v pohode, jediný mínus ten zápach z úst

https://amaterky.sk/23854
Používateľov profilový obrázok
xMartin1
Dátum registrácie: Po Jún 16, 2025 5:55 pm

Re: #23854 Evelyn Salt, 40

Príspevok od používateľa xMartin1 »

Máš na ňu kontakt kedže jej inzeráť zatiaľ nefunguje ? ak áno vedel by si mi ho poslať do správy ?
Napísať odpoveď

Návrat na "Shemale, Tranny"