#25847 Anabella, 21, Bratislava - Staré Mesto
-
- Site Admin
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 12:39 pm
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 31 times
Re: #25847 Anabella, 21, Bratislava - Staré Mesto
raz sa mi to stalo s jednou, nemenovanou, bolo to uz davno... na druhy den som kazdemu susedovi dal do schranky oznam, ze je u nich prostitutka, na ktorom poschodi, cislo dveri a odkaz na stranku, kde inzerovala... do tyzdna bola prec... potom sa objavila na inom byte, kde som spravil to iste... odvtedy som ju v BA nevidel 

- admin
- Site Admin
- Dátum registrácie: So Mar 01, 2025 10:21 pm
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 24 times
toto treba hlasit policiidandee napísal: Ne Máj 04, 2025 7:26 pm raz sa mi to stalo s jednou, nemenovanou, bolo to uz davno... na druhy den som kazdemu susedovi dal do schranky oznam, ze je u nich prostitutka, na ktorom poschodi, cislo dveri a odkaz na stranku, kde inzerovala... do tyzdna bola prec... potom sa objavila na inom byte, kde som spravil to iste... odvtedy som ju v BA nevidel![]()
https://www.lewik.org/term/1197/lupez-trestny-zakon/
lebo toto je normalna lupez
- Strýko Bob
- Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 53 times
Chlapi keď sa vám niektorému do budúcnosti takéto dačo stane dajte to hneď na fórum,neni to hanba
Môže sa stať čokoľvek a komukoľvek,vám to už nepomôže ale pomôžete tým "kolegovi"
Môže sa stať čokoľvek a komukoľvek,vám to už nepomôže ale pomôžete tým "kolegovi"
Naposledy upravil/-a Strýko Bob v Ne Máj 04, 2025 11:17 pm, upravené celkom 1 krát.
- admin
- Site Admin
- Dátum registrácie: So Mar 01, 2025 10:21 pm
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 24 times
a okrem ineho aj hlasit majitelovi amateriek, pokial viem tak on tymto amaterkam stopne inzeratStrýko Bob napísal: Ne Máj 04, 2025 10:36 pm Chlapi keď sa vám niektorému do budúcnosti takéto dačo stane dajte to hneď na fórum,neni to hanba
Môže sa stať čokoľvek a komukoľvek,vám to už nepomôže ale požete tým "kolegovi"
-
- Site Admin
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 12:39 pm
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 31 times
Sice sa to ma hlasit na policii, ale ked si zenaty chlap, tak posledne co chces je v takejto situacii volat policajtov. Tomu snad rozumies. A policajti nie su zrovna ludia s pochopenim pre prostituciu. Takze preto som policajtov nevolal a ani teraz by som ich nevolal.admin napísal: Ne Máj 04, 2025 7:29 pmtoto treba hlasit policiidandee napísal: Ne Máj 04, 2025 7:26 pm raz sa mi to stalo s jednou, nemenovanou, bolo to uz davno... na druhy den som kazdemu susedovi dal do schranky oznam, ze je u nich prostitutka, na ktorom poschodi, cislo dveri a odkaz na stranku, kde inzerovala... do tyzdna bola prec... potom sa objavila na inom byte, kde som spravil to iste... odvtedy som ju v BA nevidel![]()
https://www.lewik.org/term/1197/lupez-trestny-zakon/
lebo toto je normalna lupez
Okrem toho, nie je to celkom lupez, aj ked v jeho pripade to lupez je, lebo z neho dostali peniaze nasilim. Mne vtedy nikto neublizil, ja nie som palicka, na mna si netrufol, ale mal som vopred zaplatene a peniaze mi nevratili... Kazdopadne po vojne je kazdy general a suhlasim, ze minimalne nahlasit to na Amaterky.sk by sa patrilo... vtedy som bol ja este z ineho portalu...
-
- Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:57 pm
- Been thanked: 7 times
Keď sa teraz nad tým ešte zamyslím, tak ma napadla jedna bizarná vec vyplývajúca z tohto príbehu - prostitútky chcú, aby sme im klamali. Pretože keby dotyčný klient povedal:
"Úps, zabudol som si peňaženku v aute. Môžem si ju ísť rýchlo zobrať? Za 5 minút som nazad. Vedela by sa ma tých 5 minút počkať? Dosť sa mi páčiš, nechcem prísť o toto stretnutie. Rýchlo sa vrátim."
tak baba by zrejme toho Adama (pasáka) nezavolala, pretože by počítala s tým, že klient sa vráti. Len to s tou peňaženkou treba zahrať dôveryhodne a netreba im dať ten pocit, že sa klientovi nepáčia alebo že je tam nejaký iný problém, kvôli ktorému klient nechce ostať.
Mne sa minulý rok s jednou prostitútkou inzerujúcou na amatérkach stalo toto:
Dohodol som sa na stretku po telefóne s jednou Češkou, ktorá sa mi na fotkách páčila, avšak cenu mala až 250€/hodina a polhodinu nemala v ponuke. Napriek tomu som do toho išiel. Pracovala v Troch vežiach na Bajkalskej ulici v Bratislave. Stretli sme sa pred Troma vežami. Hneď ako som ju zbadal, tak som si povedal, že toto za 250€/hodinu nebude stáť. Napriek tomu som s ňou išiel hore výťahom na nejaké vyššie poschodie, takže mal som si ju čas obzrieť aj vo výťahu a stále som bol toho názoru, že za 250€/hodina to neberiem. Rozmýšľal som, že to nejako zjednám na byte na polhodinu. Avšak na byte bola aj jej kamarátka. Cena sa zjednať nedala. Táto baba, s ktorou som sa stretol, tak bola úplne v pohode - bola príjemná. Chcel som teda odísť (pretože pomer výzor/cena nesedel), avšak jej kamarátka bola zrazu nepríjemná a povedala, že čo si to predstavujem a že jej mám dať aspoň 100€ za jej čas a zrušené stretnutie. Som si povedal, že s tými 100€ rúbe riadne vysoko. Pričom "moja baba" bola stále úplne v pohode. Avšak tá kamarátka "išla po mne". Tak som sa mojej baby spýtal, že či by sa dal dohodnúť anál za príplatok. Povedala, že áno, za 100€. Aby to znelo dôveryhodne, tak som zjednal cenu análu zo 100€ na 50€ a povedal som, že tých 50€ nemám so sebou a že si ich musím ísť vybrať do bankomatu. Tak som odišiel (jej kamarátka konečne prestala pindať) a nevrátil som sa.
"Úps, zabudol som si peňaženku v aute. Môžem si ju ísť rýchlo zobrať? Za 5 minút som nazad. Vedela by sa ma tých 5 minút počkať? Dosť sa mi páčiš, nechcem prísť o toto stretnutie. Rýchlo sa vrátim."
tak baba by zrejme toho Adama (pasáka) nezavolala, pretože by počítala s tým, že klient sa vráti. Len to s tou peňaženkou treba zahrať dôveryhodne a netreba im dať ten pocit, že sa klientovi nepáčia alebo že je tam nejaký iný problém, kvôli ktorému klient nechce ostať.
Mne sa minulý rok s jednou prostitútkou inzerujúcou na amatérkach stalo toto:
Dohodol som sa na stretku po telefóne s jednou Češkou, ktorá sa mi na fotkách páčila, avšak cenu mala až 250€/hodina a polhodinu nemala v ponuke. Napriek tomu som do toho išiel. Pracovala v Troch vežiach na Bajkalskej ulici v Bratislave. Stretli sme sa pred Troma vežami. Hneď ako som ju zbadal, tak som si povedal, že toto za 250€/hodinu nebude stáť. Napriek tomu som s ňou išiel hore výťahom na nejaké vyššie poschodie, takže mal som si ju čas obzrieť aj vo výťahu a stále som bol toho názoru, že za 250€/hodina to neberiem. Rozmýšľal som, že to nejako zjednám na byte na polhodinu. Avšak na byte bola aj jej kamarátka. Cena sa zjednať nedala. Táto baba, s ktorou som sa stretol, tak bola úplne v pohode - bola príjemná. Chcel som teda odísť (pretože pomer výzor/cena nesedel), avšak jej kamarátka bola zrazu nepríjemná a povedala, že čo si to predstavujem a že jej mám dať aspoň 100€ za jej čas a zrušené stretnutie. Som si povedal, že s tými 100€ rúbe riadne vysoko. Pričom "moja baba" bola stále úplne v pohode. Avšak tá kamarátka "išla po mne". Tak som sa mojej baby spýtal, že či by sa dal dohodnúť anál za príplatok. Povedala, že áno, za 100€. Aby to znelo dôveryhodne, tak som zjednal cenu análu zo 100€ na 50€ a povedal som, že tých 50€ nemám so sebou a že si ich musím ísť vybrať do bankomatu. Tak som odišiel (jej kamarátka konečne prestala pindať) a nevrátil som sa.
-
- Dátum registrácie: Ne Máj 04, 2025 5:45 pm
- Been thanked: 5 times
Chalani mám doma ženu určite nemám potrebu to hlásiť polícii a riešiť takéto veci, čo určite chápete 
- Strýko Bob
- Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
- Has thanked: 56 times
Finta so zabudnutou peňaženkou je známa a učinná, osobne som ju ešte nemusel použiť ale je dobre si to mentálne natrénovať dopredu
111parohacik
Podľa mňa je oveľa dôležitejšie že sa ti nič vážne nestalo a že si svoju nepríjemnú skúsenosť posunul ďalej

111parohacik
Podľa mňa je oveľa dôležitejšie že sa ti nič vážne nestalo a že si svoju nepríjemnú skúsenosť posunul ďalej
Kontaktovat policiu? Chlapci, seriously.. to nie je CSI Miami alebo iný seriál, kde takýto incident nahlásiš a oni hneď v ten okamih nabehnú, vyrazia dvere do bytu a zoberú pasáka
V praxi to funguje tak, že pôjdeš pekne na stanicu podať výpoveď - teda presedíš tam bežne také 2-3 hodinky, kde budeš čakať na niekoho, komu potom budeš podrobne slovo po slove rozprávať celý príbeh od začiatku.. pokiaľ nedošlo k dokázanému ublíženiu na zdraví, Andrej povie, že ti nespravil nič a teba zavolajú vypovedať znova.. a takto dookola, až kým to pôjde buď do stratena, dajú to na priestupkové alebo ti príde uzrozumenie, že sa skutok nestal..
Osobne všetky inzeráty, v ktorých vidím "romania, venezuela" a pod. + keď vidím profi vyretušované fotky, automaticky vypínam a ani im ďalej nevenujem pozornosť.. to je prvé základné ponaučenie..
Najlepšie, čo môže človek v takej situácii urobiť, je napísať prevádzkovateľovi portálu, vytvoriť tému na fóre, zaspamovať všetky stránky ktoré recenzujú tel. čísla /napríklad 09xy.sk/ s upozornením..a hlavne ponaučiť sa z toho a nebrať ženy z na pohľad podivných inzerátov..

V praxi to funguje tak, že pôjdeš pekne na stanicu podať výpoveď - teda presedíš tam bežne také 2-3 hodinky, kde budeš čakať na niekoho, komu potom budeš podrobne slovo po slove rozprávať celý príbeh od začiatku.. pokiaľ nedošlo k dokázanému ublíženiu na zdraví, Andrej povie, že ti nespravil nič a teba zavolajú vypovedať znova.. a takto dookola, až kým to pôjde buď do stratena, dajú to na priestupkové alebo ti príde uzrozumenie, že sa skutok nestal..
Osobne všetky inzeráty, v ktorých vidím "romania, venezuela" a pod. + keď vidím profi vyretušované fotky, automaticky vypínam a ani im ďalej nevenujem pozornosť.. to je prvé základné ponaučenie..
Najlepšie, čo môže človek v takej situácii urobiť, je napísať prevádzkovateľovi portálu, vytvoriť tému na fóre, zaspamovať všetky stránky ktoré recenzujú tel. čísla /napríklad 09xy.sk/ s upozornením..a hlavne ponaučiť sa z toho a nebrať ženy z na pohľad podivných inzerátov..
-
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
- Has thanked: 57 times
Latinkam sa da vycitat vselico, ale urcite nie to ze by mali agresivneho pasaka kde ti nieco hrozi. Ich "operatorka" sedi volakde v auparku alebo v spanielsku a cez whatsappky tu vsetko manazuje na mizernej urovni, casto ti podhodi uplne inu babu nez na jakej ste sa dohodli. je to zle. Ale nikomu ani vlasok ziadna latina ani jej operatorka neskryvi, to sa neda porovnavat s tyto co tu vyvadza tato UA banda
bitcoinKing napísal: Ut Máj 06, 2025 8:54 pm Osobne všetky inzeráty, v ktorých vidím "romania, venezuela" a pod. + keď vidím profi vyretušované fotky, automaticky vypínam a ani im ďalej nevenujem pozornosť.. to je prvé základné ponaučenie..