BTW. Inzerat je velmi casto vypnuty.
Prostredie - cakate na nadvori medzi panelakmi, ste tam na odstrel, cize nie moc inkognito

Objednavka - rychla, priama cez WA. Pred bytovkou som musel ale kusok vyckat, nebolo to presne na cas.
Byt- Vela z neho som nevidel, ale kupela standard a izba v pohodke s postelou a klimou.
V byte som nastastie nestretol nikoho, ale nebola tam sama. Zrejme este nejaka dalsia amaterka vo vedlajsej izbe.
Amaterku som si vybral na zaklade fotiek a popisu masaze, kde na zaver drahsej masaze ponuka akrobaticky kusok a dotyky boli dovolene vsade.
Baba v realite velmi pekna, ukecana, prijemna a s krasnymi prirodzenymi dvojkami, krasnym telom a pevnym zadockom. Fotky nesklamali, co mi odlahlo lebo bol som pripraveny aj na castu realitu, ze to bude katastrofa

A tu bohuzial aj koncim s pozitivami, pretoze to po co som tam prisiel, teda masaz, bola strasne odveci. Z coho som bol fakt strasne sklamany hoci pocas masaze sa snazila nadalej konverozvat a byt mila. V kratkosti povedane, typicka natieracka a styl masaze maximalny odstup aby ste tych vzajomnych dotykov vyuzili co najmenej. Odhaldom 70% chrbat a 30% predok a eroticno 0 bodov. V zavere sa vam otocila po stojacky do polohy 69 (zrejme to mal byt ten akrobaticky kusok), predklonila sa dokoncila vas - to bol jediny moment kedy aspon na kratku chvilku som ju podrazdil kusok aj ja.
Overall 3/10 a tie 3 body su len za pristup a prijemny pokec, opakovanie nehrozi.
https://amaterky.sk/16039