#16039 - Hriešne Masáže, 24, Bratislava - Petrzalka

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
Mixture
Dátum registrácie: Ut Máj 06, 2025 7:45 pm
Been thanked: 1 time

#16039 - Hriešne Masáže, 24, Bratislava - Petrzalka

Príspevok od používateľa Mixture »

Takze pred par mesiacmi som chcel vyskusat novu amaterku, ktora nemala na starom fore ziadnu recenziu aby som prispel niecim novym. Bohuzial na starom fore mi bola recenzia zamietnuta (samozrejme asi aj vieme preco). Takze s radostou vyuzvam hned moznost noveh fora a pridavam recenziu.

BTW. Inzerat je velmi casto vypnuty.

Prostredie - cakate na nadvori medzi panelakmi, ste tam na odstrel, cize nie moc inkognito :) Parking v okoli v pohodke, parkoval som kusok dalej.

Objednavka - rychla, priama cez WA. Pred bytovkou som musel ale kusok vyckat, nebolo to presne na cas.

Byt- Vela z neho som nevidel, ale kupela standard a izba v pohodke s postelou a klimou.
V byte som nastastie nestretol nikoho, ale nebola tam sama. Zrejme este nejaka dalsia amaterka vo vedlajsej izbe.

Amaterku som si vybral na zaklade fotiek a popisu masaze, kde na zaver drahsej masaze ponuka akrobaticky kusok a dotyky boli dovolene vsade.
Baba v realite velmi pekna, ukecana, prijemna a s krasnymi prirodzenymi dvojkami, krasnym telom a pevnym zadockom. Fotky nesklamali, co mi odlahlo lebo bol som pripraveny aj na castu realitu, ze to bude katastrofa :D vek +- sedi.
A tu bohuzial aj koncim s pozitivami, pretoze to po co som tam prisiel, teda masaz, bola strasne odveci. Z coho som bol fakt strasne sklamany hoci pocas masaze sa snazila nadalej konverozvat a byt mila. V kratkosti povedane, typicka natieracka a styl masaze maximalny odstup aby ste tych vzajomnych dotykov vyuzili co najmenej. Odhaldom 70% chrbat a 30% predok a eroticno 0 bodov. V zavere sa vam otocila po stojacky do polohy 69 (zrejme to mal byt ten akrobaticky kusok), predklonila sa dokoncila vas - to bol jediny moment kedy aspon na kratku chvilku som ju podrazdil kusok aj ja.

Overall 3/10 a tie 3 body su len za pristup a prijemny pokec, opakovanie nehrozi.

https://amaterky.sk/16039
Používateľov profilový obrázok
Ďuri

Re: #16039 - Hriešne Masáže, 24, Bratislava - Petrzalka

Príspevok od používateľa Ďuri »

Vidím, že za tie roky sa nič nezmenilo. Bol som tak 3-4 roky dozadu.Scenár na vlas rovnaký.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"