Blacklist amaterky
-
- Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:57 pm
- Been thanked: 7 times
Re: Blacklist amaterky
Stačí, že si uloží klientov ako "Brať" a "Nebrať"
Alebo v skratke ako "A" (áno) a "N" (nie) 

- Sajfa
- Dátum registrácie: So Mar 15, 2025 12:06 am
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 15 times
Z toho čo som sa ja dozvedel kade tade, tak jednotlivo ženy čo robia samé na seba nezavisle, moc medzi sebou nekomunikujú, určite žiadne kamarátstva, je to predsa len konkurencia, takže nejaké zdieľanie informácií úplne fungovať nebude. Na amatérskach je nejaká databáza čísiel, čo sú ľudia nebezpeční atď, ale predpokladam, že tam hocijaká oduta pracovníčka pridá číslo aj niekoho, kto sa vo dverách otočí napríklad. Agentúry ako sú ukrajinky atď majú určité vlastne blacklisty. Plus amatérky majú uložené čísla, poprípade si ukladajú len čísla, ktoré nechcú brat. Už som videl aj prípad, kde sú k stalym zákazníkom poznámky, aké témy sa preberajú atď.
- Náčelník
- Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 2:40 pm
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 50 times
Mne raz jedna ceska hovorila, ze na tom blackliste na amaterkach je aj clovek, co ma vyse 60 zaznamov. Vraj aj jej vypisoval uplne sialenosti. Toto nazivo nechces stretnut. V ramci nejakej bezpecnosti dievcat to asi dava zmysel, keby to nezneuzivali na osobnu pomstu nespokojnym zakaznikom...
- Sebest
- Dátum registrácie: Ne Apr 27, 2025 10:03 pm
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 3 times
Já se ale těm babam nedivím. Například za dnes tam je uložený klient co na babu na hotelu po akci vytáhl nůž, podobnou zkušenost ma i další baba.
To že tam jsou uložení úchylaci, klienti co naschvál nechodí,
Klienti co vyhrožují atd.
Ano Amatérka má JENOM jeho telefonní číslo.
To, že ty seš teď zhrzený je divný.
Kdyby to byla jedna kočka, tak se může stát, ale pokud to bylo víc hlášení, tak je to zvláštní.
Jinak oháníš se tu GDPR ok, tak navrhni pro admina jak si baby mezi sebou můžou sdělit, že některý klient je neseriózny, násilný, nebezpečný ?
To že tam jsou uložení úchylaci, klienti co naschvál nechodí,
Klienti co vyhrožují atd.
Ano Amatérka má JENOM jeho telefonní číslo.
To, že ty seš teď zhrzený je divný.
Kdyby to byla jedna kočka, tak se může stát, ale pokud to bylo víc hlášení, tak je to zvláštní.
Jinak oháníš se tu GDPR ok, tak navrhni pro admina jak si baby mezi sebou můžou sdělit, že některý klient je neseriózny, násilný, nebezpečný ?
Toto je podľa mňa veľmi rozporuplná téma. Na jednej strane áno, chápem baby, že chcú mať zoznam, aby sa im nestalo, že k nim príde nejaký agresívny psychopat alebo niekto kto ich okradne, nezaplatí, atď. Na druhej strane zase očividne niektoré pridávajú na zoznam na základe hocijakej blbosti a bez akéhokoľvek upozornenia, čo by bolo podľa mňa korektné aspoň upozorniť. A z pohľadu GDPR to tiež nie je úplne kóšer zdieľať niekoho číslo, ak teda fakt sa tento človek nevyhraza, nekradne, neni agresívny, atd.
- Strýko Bob
- Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 53 times
Ideálny systém neexistuje,keď si predstavím s akými pacientami sa bežné amatérky stretávajú...
Prikloním sa skôr na ich stranu !
Prikloním sa skôr na ich stranu !