Ladomerská Vieska
pri Žiari nad Hronom je kultové miesto outdoorových amatérok, ktoré má svoje zlaté časy už dávno za sebou. Odkedy je v prevádzke miestny úsek R1, doprava sa tu značne preriedila a baby teda prišly o nemalú časť svojich šancí. Stávaly a ešte stále občas stávajú najmä na svetelnej križovatke pri cintoríne, ale i pozdĺž cesty smerom na Hliník nad Hronom. Teplé dni sa blížia a bude treba to tam ísť skontrolovať...
Ladomerská Vieska
- hosendonner
- Dátum registrácie: St Apr 02, 2025 10:37 pm
- Been thanked: 1 time
Re: Ladomerská Vieska
Chodievam obcas tadial ale o vacsinu z nich by som ani bicykel neoprel.
Nejake zvyknu stat doobeda smer ZV pri odbocke na Sasov. Jedna stara a jedna vychudnuta fakt skareda. Poobede zvykla stat jedna ceckata okolo 35r odhadom, ale uz som ju tam hadam vyse roka nevidel.
Pri semafore obcas jedna ale tiez nevyzera najmladsie
Este obcas pri OMV - taka hodne priemerne vyzerajuca
A posledna lokalita za zavodom smer ZC ale ta vyzerala trochu ako mentalny pripad
Nemal som ani jednu z nich a ani po tom velmi netuzim ani keby som mal neviem ako plne vajcia. Vyber je zalostny, uvidime ci sa nieco zlepsi...
Nejake zvyknu stat doobeda smer ZV pri odbocke na Sasov. Jedna stara a jedna vychudnuta fakt skareda. Poobede zvykla stat jedna ceckata okolo 35r odhadom, ale uz som ju tam hadam vyse roka nevidel.
Pri semafore obcas jedna ale tiez nevyzera najmladsie
Este obcas pri OMV - taka hodne priemerne vyzerajuca
A posledna lokalita za zavodom smer ZC ale ta vyzerala trochu ako mentalny pripad
Nemal som ani jednu z nich a ani po tom velmi netuzim ani keby som mal neviem ako plne vajcia. Vyber je zalostny, uvidime ci sa nieco zlepsi...