#28647 Angelina Dior, 20 Bratislava

Erotické služby Bratislava a okolie: diskusie a vaše skúsenosti so sex privátmi a eskortmi v Bratislavskom kraji. Tipy a odporúčania.
Používateľov profilový obrázok
Neregistrovaný

Re: #28647 Angelina Dior, 20 Bratislava

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

tiež tomu neverím, babe s takým instagramom stačí v pohode onlyfans a keď už chce robiť sex zafo tak ide do Dubaja za trošku iné korunky..
Matej_B
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 9:35 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 35 times

Príspevok od používateľa Matej_B »

dandee napísal: So Aug 09, 2025 11:40 pm
karol55 napísal: So Aug 09, 2025 9:01 pm luna, agata, martina, naty to su jej dalsie nicky...cize dokopy ich tu ma 5...a ja chodim velmi casto na privaty, vedel by som sem dat trojciferny pocet recenzii..
A co ti v tom brani?
Preco nepridas recenzie?
Ja mam momentalne utrum, lebo su prazdniny a mam dohlad.
Idealne by bolo, keby si sa registroval a popridaval recenzie, pripadne komentare na ine recenzie.
Potrebujeme co najviac nazorov, lebo z jedneho alebo dvoch sa zavery robia tazko.
@dandee Absolútne s tebou súhlasím. Nechápem, prečo sa borec neregistroval a nezačal pridávať recenzie a iné komentáre? Namiesto toho sa však radšej chváli tým, že by vedel dať trojciferný počet recenzií bez toho, aby sa najprv zaregistroval a potom ich sem začal pridávať.

Ja by som sa tiež mohol začať kadečím chváliť, čo som zažil počas mojej 40 ročnej kariéry návštev po privátoch a u spoločníčok, ale nemám potrebu to robiť. Po prvé mi to príde detinské a po druhé, moje skúsenosti sú v drvivej väčšine zo zahraničia z rôznych kútov sveta. Máme tu na to sekciu ZAHRANIČIE, ale ja osobne si myslím, že toto fórum by malo primárne slúžiť pre slovenský trh. Maximálne ak by sme sa bavili o susedných krajinách so Slovenskom.

A len tak mimochodom, k tej subjektivite recenzií, na margo toho, že nejakú slečnu navštívilo niekoľko klientov a KAŽDÝ JEDEN má na ňu jeho VLASTNÝ NÁZOR, tak isto aj jeho VLASTNÉ POSTREHY A DOJMY z návštevy. Veď predsa o tomto toto fórum celé je, resp. by malo byť. Aby sme si navzájom vymieňali vlastné skúsenosti, názory a hodnotenia. Tak dúfam, Karol55, že som ťa trochu motivoval k tomu, čo ti dandee napísal, že máš urobiť.

Majte sa všetci krásne!

Zdraví Vás

Maťo z USA
Naposledy upravil/-a Matej_B v Po Aug 11, 2025 1:18 pm, upravené celkom 4 krát.
Profesionálny vojak, odborník na materiálovú kvalitu a IT sféru žijúci v USA od 60-tych rokov.
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 275 times
Been thanked: 252 times

Príspevok od používateľa S_26 »

Ja som sa na amaterkach este Ani Raz nestretol s podvodnou overovacou FOTO..ale ok mozno toto je prva
dandee
Site Admin
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 12:39 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 68 times

Príspevok od používateľa dandee »

No tak chalani. Ved sa k nej niekto skuste dostat.
Jaaaaj, ako ma hneva, ze som teraz baby sitter a nemozem ist za nou na skusy.
Uz by som tam bol a ak by to bol zase len jeden z mnohych latino odrbov, uz by tu pristala recenzia.
Ja uz ledva cakam, kedy skoncia prazdniny a budem moct opat navstevovat novinky.
domaci
Dátum registrácie: Št Apr 03, 2025 9:10 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 35 times

Príspevok od používateľa domaci »

no dobre, za mna je to 100% ojeb... ten chalan co to hned obhajil je za mna pasak uz len preto ze ja som jej nakonci napisal ze "hope it was worth the review" a ta odpoved prisla velmi rychlo po zalozeni tejto temy... neverim ludom aj pri menej "nahodnych" udalostiach :D

kazdopadne IG s 1,7mil musi na OF robit tak 30-100k mesacne a mozno som do velmi podhodnotil kedze tam ma rate nejak 20 dolarov... takze sa tu sukat za 150 na hod je podla mna dost naivne...

@S_26 raz som prisiel za columbiou a samozrejme tam bola ina zena... zostal som lebo bola dost pekna.... ukazujem jej inzerat na ktory som povodne prisiel, baba sa zacne smiat.. pytam sa ci ju pozna? povedala mi ze ju v zivote nevidela... overovacka tam bola... uprimne si myslim ze ked posles hociaku fotku kde je na papieri napisane amaterky nikto dalej neskuma ci to je real alebo len prepisane z ps... dalej je fakt ze ked maju baby OF robia tak custom veci... (neviem ako to funguje nikdy som OF neplatil) kazodpadne aspon ja by som to urobil uplne jednoducho.. napises babe na OF nech ti posle fotku s papierikom s tvojim menom alebo ze ta miluje alebo ja neviem... potom ti staci zobrat tu fotku a prepisat to co je na papieriku na amaterky.... ale toto mi skor pride ze tam je ina baba len jej v PS nadrbali tvar podobnu na tu z toho IG...

kazdopadne na tej adrese su take 2 vchody vedla seba.. teda jeden je vedla schranok druhy su normalne dvere nad ktorymi je cislo ulice.... v tych dverach pri schrankach sedel nejaky muz ked som tam prisiel a pozeral na mna... hovorim si mozno ma najprv vizualne skontroluje... vtedy som zistil ze je vypnuta, siel som za roh do auta a odbocil na tu ulicu kde sedel... bolo to fakt blizko a cavo tam uz nesedel a nebol... nikde... takze neviem ci som sa im zdal iba prilis velky alebo to bola nahoda ale neviem fakt mi to nedava zmysel aby to bola ona...

ak sa niekto znamy registrovany sa na to odhodla tak mi dajte pls aspon vediet do spravy lebo ak sa mylim a je to ta z IG tak potrebujem prist o vela penazi u nej :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Bratislavský kraj"