Bol niekto? Kam sa stratila táto?

Recenzie a skúsenosti s Vandrovníčkami ponúkajúcimi eskort a sex priváty na Slovensku. Zistite, kde práve pôsobia a vaše zážitky.
Používateľov profilový obrázok
Dusanke

Re: Bianka 18

Príspevok od používateľa Dusanke »

krtek napísal: Pi Júl 25, 2025 10:06 am
VectorX napísal: Pi Júl 25, 2025 9:31 am Zdravím pichači! Viete kde podela Bianka? Mala 18, 19 vraj 3roky dozadu cca. Predľžené čierne vlasy, fajčila, malá, zlatá 3ky prsia. S Karolínou sa tuším bavila. Pracovala v Kotve(ul.Svornosti). Ďakujem za každé info
Asi dva roky dozadu posobila chvilu tusim v Samorine akebo tam niekde na tie smery, tam som ju raz navstivil. Potom sa po nej ale zlahla zem
Zavreli ju za drogy tohto roku v Podunajská Byskupice nemirtem preplo jej maďarské je to
Adam123

Re: Bol niekto? Kam sa stratila táto?

Príspevok od používateľa Adam123 »

Baldachyn napísal: Pi Júl 25, 2025 11:37 am Áno tiež som bol za ňou v Šamoríne (kotve sa vyhýbam), ale myslím že v tej dobe mala frajera a potom zmizla....opakoval by som
Razia zlatý môj, nie len ze pracova ako spoločníčka aj predávala drogy :D :D :D :D
Simon

Príspevok od používateľa Simon »

Pred rokmi pracovala v Košiciach Denysse. Neviete čo je s ňou?
Marcus 888
Dátum registrácie: Št Máj 29, 2025 10:28 pm
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Marcus 888 »

CharlieHarper napísal: Ut Júl 29, 2025 11:18 am Nevie niekto kde sa stratila Patrícia čo robila v BA?
Ktorú Patríciu myslíš? Táto bola kedysi Patrícia,sa premenovala č.21195. Bol som raz ale za mňa nieje na opakovanie.
CharlieHarper
Dátum registrácie: Ne Jún 08, 2025 10:44 am
Has thanked: 47 times
Been thanked: 15 times

Príspevok od používateľa CharlieHarper »

Marcus 888 napísal: St Aug 06, 2025 9:17 pm
CharlieHarper napísal: Ut Júl 29, 2025 11:18 am Nevie niekto kde sa stratila Patrícia čo robila v BA?
Ktorú Patríciu myslíš? Táto bola kedysi Patrícia,sa premenovala č.21195. Bol som raz ale za mňa nieje na opakovanie.
Z fotiek si pamätám len že mala čierne vlasy, štíhla a bola v ružovom tričku a ružových nohavičkách
Marcus 888
Dátum registrácie: Št Máj 29, 2025 10:28 pm
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Marcus 888 »

CharlieHarper napísal: Št Aug 07, 2025 12:34 am
Marcus 888 napísal: St Aug 06, 2025 9:17 pm
Z fotiek si pamätám len že mala čierne vlasy, štíhla a bola v ružovom tričku a ružových nohavičkách
Áno tiež sa my zdá že v starom inzeráte mala na sebe niečo ružové a zlaté náušnice myslím, šak vyskúšaj a uvidíš či je to ona,keď tak sa otočíš vo dverách to je zadarmo 😂
Martinit
Dátum registrácie: Pi Jún 27, 2025 7:16 pm

Príspevok od používateľa Martinit »

V Žiline zopár krát inzerovala Kika asi tak 30-35rokov nemáte na ňu kontakt, alebo neviete či bude ešte inzerovať?
Draek
Dátum registrácie: Ut Júl 22, 2025 10:19 pm
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa Draek »

Martinit napísal: So Aug 09, 2025 5:33 am V Žiline zopár krát inzerovala Kika asi tak 30-35rokov nemáte na ňu kontakt, alebo neviete či bude ešte inzerovať?

Ja čo som mal na ňu kontakt tak to číslo mala vypnuté a už dlhšie som ju nevidel tak neviem čo je s ňou
Napísať odpoveď

Návrat na "Cestovateľky"