#22534 Jana, 31

Recenzie a skúsenosti s Vandrovníčkami ponúkajúcimi eskort a sex priváty na Slovensku. Zistite, kde práve pôsobia a vaše zážitky.
vantajm
Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
Has thanked: 87 times
Been thanked: 82 times

Re: #22534 Jana, 31

Príspevok od používateľa vantajm »

Bol som vyskúšať Janu. Dohoda cez WA. Foto tváre, čo má v profile na WA prehnaná cez more filtrov, alebo stará tak 10 rokov. Realita vrásky. Tie modré oči stoja ale za to. Vek, klasika bulharská konštanta +10. Dosť potetovaná na môj vkus. Brucho zošuverená koža, kozy asi dvojky, mľandravé. Fajka s gumou celkom dobrá a dokonca aj deep tam bol. Následne akcia kde sa veľmi snažila a bola dosť aktívna a prestriedali sme viackrát koníka s orálom, ukončenie rukou. Mal som pocit, že sa aj viackrát urobila, alebo to dobre zahrala. Ochotná vyhovieť, nastaví sa ako si povieš, no pre vek, ja opakovať nebudem
Používateľov profilový obrázok
Labuznik
Dátum registrácie: So Jún 07, 2025 10:15 am
Has thanked: 21 times
Been thanked: 10 times

Príspevok od používateľa Labuznik »

Asi len potvrdim co tu bolo uz pisane. Dobry pristup ja som bol na Bulvari v Ziline a vsetko bolo bez problemov. Nemala problem absolutne s nicim. Zas ale musim povedat ze ja niesom nejaky narocny. Tak isto sa mi zda ze sa niekolko X urobila a ak to bolo aj hrane tak podla mna velmi dobre. Za mna na opakovanie
Jebemakobatman
Dátum registrácie: St Júl 09, 2025 1:22 pm

Príspevok od používateľa Jebemakobatman »

Jana je Topka. Bol som u nej veľa krát v ZA a PB a vždy sa k nej rád vrátim. Telo dokonalé, priateľská, prítuľná rada sa mojká a je vášnivá. Oči a jej prízvuk je božský… 😆😆
K sexu tam nieje čo vytknúť 🤩 Fajka exkluzívna , sex nádherný , má rada nežne ale ma to rada aj tvrdšie.
Naša obľúbená je na ona na psíka a pekne odzadu 🤩🤩
Ale keď sa dá na mňa je tiež ošklivá a pekne jazdí a krúti zadkom….
Mne sa podarilo dva krát ju aj lízať 👅👅 a prstovat 🤙👉 a je to zážitok ako sa pri tom krásne spraví a vzdychá ….

Za mňa kym bude robiť túto robotu vždy k nej rád pôjdem a pôjdem ju vyprášiť 🫡🫡

Odporúčam skúsiť každému.

Čaves jebači
Cukek123
Dátum registrácie: Pi Júl 18, 2025 3:23 pm

Príspevok od používateľa Cukek123 »

Tiež sa pripájam,Janu som párkrát navštívil a vždy spokojnosť.Ukrajinka,po sk vie dobre a vyzerá že si to aj celé užíva :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Cestovateľky"