#22534 Jana, 31
-
- Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 82 times
Re: #22534 Jana, 31
Bol som vyskúšať Janu. Dohoda cez WA. Foto tváre, čo má v profile na WA prehnaná cez more filtrov, alebo stará tak 10 rokov. Realita vrásky. Tie modré oči stoja ale za to. Vek, klasika bulharská konštanta +10. Dosť potetovaná na môj vkus. Brucho zošuverená koža, kozy asi dvojky, mľandravé. Fajka s gumou celkom dobrá a dokonca aj deep tam bol. Následne akcia kde sa veľmi snažila a bola dosť aktívna a prestriedali sme viackrát koníka s orálom, ukončenie rukou. Mal som pocit, že sa aj viackrát urobila, alebo to dobre zahrala. Ochotná vyhovieť, nastaví sa ako si povieš, no pre vek, ja opakovať nebudem
- Labuznik
- Dátum registrácie: So Jún 07, 2025 10:15 am
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 10 times
Asi len potvrdim co tu bolo uz pisane. Dobry pristup ja som bol na Bulvari v Ziline a vsetko bolo bez problemov. Nemala problem absolutne s nicim. Zas ale musim povedat ze ja niesom nejaky narocny. Tak isto sa mi zda ze sa niekolko X urobila a ak to bolo aj hrane tak podla mna velmi dobre. Za mna na opakovanie
- Jebemakobatman
- Dátum registrácie: St Júl 09, 2025 1:22 pm
Jana je Topka. Bol som u nej veľa krát v ZA a PB a vždy sa k nej rád vrátim. Telo dokonalé, priateľská, prítuľná rada sa mojká a je vášnivá. Oči a jej prízvuk je božský… 

K sexu tam nieje čo vytknúť
Fajka exkluzívna , sex nádherný , má rada nežne ale ma to rada aj tvrdšie.
Naša obľúbená je na ona na psíka a pekne odzadu

Ale keď sa dá na mňa je tiež ošklivá a pekne jazdí a krúti zadkom….
Mne sa podarilo dva krát ju aj lízať
a prstovat 
a je to zážitok ako sa pri tom krásne spraví a vzdychá ….
Za mňa kym bude robiť túto robotu vždy k nej rád pôjdem a pôjdem ju vyprášiť

Odporúčam skúsiť každému.
Čaves jebači
K sexu tam nieje čo vytknúť
Naša obľúbená je na ona na psíka a pekne odzadu
Ale keď sa dá na mňa je tiež ošklivá a pekne jazdí a krúti zadkom….
Mne sa podarilo dva krát ju aj lízať
Za mňa kym bude robiť túto robotu vždy k nej rád pôjdem a pôjdem ju vyprášiť
Odporúčam skúsiť každému.
Čaves jebači
Tiež sa pripájam,Janu som párkrát navštívil a vždy spokojnosť.Ukrajinka,po sk vie dobre a vyzerá že si to aj celé užíva