#12640 Massage relax, 33, Bratislava - Ružinov

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
Beatman365
Dátum registrácie: Po Máj 26, 2025 2:41 pm
Has thanked: 17 times
Been thanked: 25 times

#12640 Massage relax, 33, Bratislava - Ružinov

Príspevok od používateľa Beatman365 »

Caute,

Chcem poprosit o realnu recku na tuto kocku. Videl som nejaky cooment v temeninej baby ale nic blizsie tam nebolo.

Zda sa ze baba ziada svojich klientov aby nedavali recenzie na nu ani ak su pozitivne.

Budem uplne OK ak mi to napisete do ss.

Dik moc a slubujem ze ked navstivim podelim sa rovnako o recku. Bud sem albo ss.

https://amaterky.sk/12640
JazdimNaBicykli
Dátum registrácie: Št Mar 20, 2025 7:28 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Re: #12640 Massage relax, 33, Bratislava - Ružinov

Príspevok od používateľa JazdimNaBicykli »

Fotky v inzeráte zodpovedajú realite (naživo je ešte krajšia), vek nezodpovedá realite (viac ako 30 by ste jej netipli). Skvelé telo, krásny zadok, prsia menšie ale veľmi pekné. Masáž je na vysokej úrovni, vždy ma to bavilo. Môžete si ju pochytať a ona šikovne pochytá vás. V porovnaní s takou Ritou alebo Simonou (ktoré už služby neposkytujú) nie je až tak vášnivá, ale stále je to veľmi dobré. Spoľahlivá dohoda skrz SMS. Nevýhodou je priestor - nebytový priestor v bytovom dome s vchodom na prízemí z pomerne frekventovanej ulice. Priestor už má čo to zažité a nejaké luxusné priestory neočakávajte.

Určite áno:
- ak sa vám páči na fotkách a očakávate kvalitnú masáž telo na telo

Určite nie:
- ak očakávate luxusné priestory s diskrétnym vchodom
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 42 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa Cassanova »

Veľmi pekná štíhla mladá žena s peknými prsiami. Príjemná milá a inteligentná. Dohoda cez sms. Nebytový priestor, starsí ale čistý, všetko potrebné k dispozícii. Masáž B2B. Už ma niečo odmasírované, toto nieje žiadne hladkanie. Ale je to pekná a príjemná masáž s pekným koncom. S masáži je to čo som dlho hľadal. Odporúcam.
Skysex99
Dátum registrácie: Po Máj 05, 2025 10:17 pm
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Skysex99 »

Co sa tyka tejto kocky, podla fotiek mam velmi silny pocit ze ide o legendu ninu z nitry 🙂 Poprosim Tilla a ostatnych harcovnikov o ich nazor 🙂 nina z nitry bola krasna kocka a v tom case nerobila masaz ale klasiku, ja som bol spokojny.
Goodlyman
Dátum registrácie: Št Máj 29, 2025 9:21 pm
Has thanked: 56 times
Been thanked: 10 times

Príspevok od používateľa Goodlyman »

Skysex99 napísal: Ut Aug 05, 2025 10:49 pm Co sa tyka tejto kocky, podla fotiek mam velmi silny pocit ze ide o legendu ninu z nitry 🙂 Poprosim Tilla a ostatnych harcovnikov o ich nazor 🙂 nina z nitry bola krasna kocka a v tom case nerobila masaz ale klasiku, ja som bol spokojny.
Síce legendu Ninu nepoznám, ale holka ponúka masáže v BA už roky, nechcem tresnúť hlúposť ale možno to bude aj 5rokov čo ju registrujem.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"