#23849 Nadja, 38, Bratislava -Ružinov

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
Zoran
Dátum registrácie: Ne Mar 30, 2025 6:10 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

#23849 Nadja, 38, Bratislava -Ružinov

Príspevok od používateľa Zoran »

Písali viaceri o svojich topka. Toto je moja. Krásna v tvári, pstava taka akurst, prsia tiež dopka, a dole? Taky pasík. Vek realne skôr 45, ale velmi pekna zachovala. A masáž? Topka, ceny su vyššie. Teda brutalne ale zas..je to špiĉka. Aksom dobre pocjopil je Slovenka ale narodena mimo a to..nejak citt, prístup je taký GFe, taky pro-klientsky(ja viem znie to aoo recenzia na banku). Skràtka plne odporúčam

https://amaterky.sk/en/23849
el_salvadore
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 2:00 am
Has thanked: 54 times
Been thanked: 46 times

Re: #23849 Nadja, 38, Bratislava -Ružinov

Príspevok od používateľa el_salvadore »

Pozeral som sa na ňu dosť dlho, pretože podľa obrázkov som mohol povedať, že musí byť dosť atraktívna, ale obával som sa, že keďže tam nie sú žiadne nahé fotky, snaží sa niečo skryť.
Nie je to tak. Nedávno som s ňou bol.

Ako písal post predo mnou, má okolo štyridsiatky. Z môjho pohľadu dokonalá MILF postava, nemá čo skrývať, krásna tvár, krásne telo, krásne prsia.
Samozrejme, že už nemá 20, takže nie všetko je pevné, ale väčšina žien po štyridsiatke by jej závidela. Nie je Slovenka, ale perfektne hovorí po slovensky. Je však slovanského pôvodu, takže ak máte radi MILFky slovanského typu, som si istý, že sa vám jej vzhľad bude páčiť.

Je veľmi ženská, veľmi zmyselná a dáva dobrý pocit GFE. Chce, aby ste sa uvoľnili a nechali ju robiť jej veci. Čo sa jej darí. Nie je to veľmi silná masáž, ale naozaj skôr jemné dotyky, zmyselné. Zakladá si na „energiách“ s objatiami, teplými vzájomnými pocitmi voči sebe. Nie je to „sex bez sexu“ ako pri iných masážach alebo nič živočíšne.

Nie je to niečo, čo by som chcel mať stále, pretože niekedy chcem viac vášnivé, živočíšne. Ale na relaxáciu, na top GFE pocit z MILF môžem absolútne odporučiť. Je dosť vysoká, tých 174 cm je asi správnych. Niektorých by to mohlo vystrašiť, ja si myslím, že je perfektná pre jej celkový MILF vzhľad.

Mám pocit, že musí mať deti. A počas masáže chce byť matkou, ktorá sa postará o vaše potreby.

Tvár: 8/10
Telo: 8/10
Masáž: 7,5/10
Atmosféra: 9/10
yorrick
Dátum registrácie: Št Júl 03, 2025 10:02 am

Príspevok od používateľa yorrick »

Máte niekto nejaké čerstvé skúsenosti s Nadjou?
Flanker
Dátum registrácie: Št Mar 13, 2025 6:51 am
Has thanked: 33 times
Been thanked: 21 times

Príspevok od používateľa Flanker »

Nadja 38 (#23849 naposledy do 31.07.2025) a Nina 26 sú dve rozdielne masérky, ktoré alternujú v tom istom priváte. (Majú tiež zhodné vety v textoch inzerátov.)
Nina 26 (teraz opäť #24691) tu má svoje vlákno, v ktorom som spomenul, že im šéfka rotuje inzeráty.
Pôvodne tam alternovala aj Mila 33 (vtedy ako Lina), ktorá teraz robí samostatne a tiež tu má vlákno.
(#13671 bolo najstaršie z niekoľkých čísiel inzerátov, na ktorých Nadja, Nina, Nela, Lina a ešte jedna masérka rotovali.) Na #13671 mala Nadja v januári 2022 uvedený vek 39 rokov a Nina tiež zázračne omladla...
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"