Všeobecná diskusia Bratislavský kraj
- acer81
- Dátum registrácie: So Júl 26, 2025 6:57 am
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
istota v BA
Ahojte norníci, chystám sa zaktra do Bratislavy. Rád by som kombinoval masáž s kompletkou, alebo aspoň B2B. Skúste mi poradiť, ktorá v Bratislave je šikovná, ideálne aj GFE. Nemám špeciálne požiadavky (typ postavy, prsia a podobne), skôr mi ide o prístup a armosféru. Alebo hľadať alternatívu na thajskej masáži? Vopred ďakujem za tipy, niečo som tu už prečítal, dám potom skúsenosť.
-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
Re: istota v BA
Na dobrych tantra masazach co som bol maserky robia len tantru. Podla mna baby co ponukaju aj tantru a zaroven aj sex nie su v tantre dobre...acer81 napísal: So Júl 26, 2025 5:37 pm Ahojte norníci, chystám sa zaktra do Bratislavy. Rád by som kombinoval masáž s kompletkou, alebo aspoň B2B. Skúste mi poradiť, ktorá v Bratislave je šikovná, ideálne aj GFE. Nemám špeciálne požiadavky (typ postavy, prsia a podobne), skôr mi ide o prístup a armosféru. Alebo hľadať alternatívu na thajskej masáži? Vopred ďakujem za tipy, niečo som tu už prečítal, dám potom skúsenosť.
- el_salvadore
- Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 2:00 am
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 46 times
Re: Všeobecná diskusia Bratislavský kraj
viewforum.php?f=41acer81 napísal: So Júl 26, 2025 8:44 pm Dík za odpoveď, tak ak tantru, koho? Skúste hodiť pár čísiel inzerátov, pozriem ktorá bude pracovať aj v nedeľu.
Máme na to samostatné fórum, kde si môžete prečítať všetky správy a návrhy.
Stačí sa pozrieť na amaterky.sk, či je nejaké dievča voľné, keď tam budete, a potom si ju vyhľadať na fóre a budete vedieť všetko, čo potrebujete vedieť.
-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
Ja v poslednej dobe chodievam k Mile 27441 , ale ta nerobi cez vikend. Vanes 20004 tento vikend tiez nema v plane robit podla harmonogramu, Angelina 25457 nema ani zapnuty inzerat a Simona skoncila...acer81 napísal: So Júl 26, 2025 8:44 pm Dík za odpoveď, tak ak tantru, koho? Skúste hodiť pár čísiel inzerátov, pozriem ktorá bude pracovať aj v nedeľu.
Pozri sa na Auru https://amaterky.sk/24129, ja som este u nej nebol ale ma tu kopu dobrych recenzii.
[b]Ako pozeram tak vela bab co by som ti doporucil nema v plane zajtra robit, tak bude najlepsie ked este pockas na odpovede od inych...[/b]
Popripade skus podla mien a IDciek najst tie co som napisal, ale najskor az v pondelok budu ak sa ti da aj vtedy.
neboli ste niekto za takou mladou babou na odborárskej ulici ?
Ahojte. Ktorá kočka v BA ma momentálne “poriadne” Tan lines? Teda opálené plavky? Dik