Všeobecná diskusia Bratislavský kraj

Erotické služby Bratislava a okolie: diskusie a vaše skúsenosti so sex privátmi a eskortmi v Bratislavskom kraji. Tipy a odporúčania.
Používateľov profilový obrázok
swim_6666
Dátum registrácie: So Júl 19, 2025 12:11 pm

Re: Všeobecná diskusia Bratislavský kraj

Príspevok od používateľa swim_6666 »

Čaute, nejaká čo robí deepthroat, gag alebo facefuck?
acer81
Dátum registrácie: So Júl 26, 2025 6:57 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

istota v BA

Príspevok od používateľa acer81 »

Ahojte norníci, chystám sa zaktra do Bratislavy. Rád by som kombinoval masáž s kompletkou, alebo aspoň B2B. Skúste mi poradiť, ktorá v Bratislave je šikovná, ideálne aj GFE. Nemám špeciálne požiadavky (typ postavy, prsia a podobne), skôr mi ide o prístup a armosféru. Alebo hľadať alternatívu na thajskej masáži? Vopred ďakujem za tipy, niečo som tu už prečítal, dám potom skúsenosť.
MydlonaMileticku
Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 47 times

Re: istota v BA

Príspevok od používateľa MydlonaMileticku »

acer81 napísal: So Júl 26, 2025 5:37 pm Ahojte norníci, chystám sa zaktra do Bratislavy. Rád by som kombinoval masáž s kompletkou, alebo aspoň B2B. Skúste mi poradiť, ktorá v Bratislave je šikovná, ideálne aj GFE. Nemám špeciálne požiadavky (typ postavy, prsia a podobne), skôr mi ide o prístup a armosféru. Alebo hľadať alternatívu na thajskej masáži? Vopred ďakujem za tipy, niečo som tu už prečítal, dám potom skúsenosť.
Na dobrych tantra masazach co som bol maserky robia len tantru. Podla mna baby co ponukaju aj tantru a zaroven aj sex nie su v tantre dobre...
acer81
Dátum registrácie: So Júl 26, 2025 6:57 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa acer81 »

Dík za odpoveď, tak ak tantru, koho? Skúste hodiť pár čísiel inzerátov, pozriem ktorá bude pracovať aj v nedeľu.
el_salvadore
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 2:00 am
Has thanked: 54 times
Been thanked: 46 times

Príspevok od používateľa el_salvadore »

acer81 napísal: So Júl 26, 2025 8:44 pm Dík za odpoveď, tak ak tantru, koho? Skúste hodiť pár čísiel inzerátov, pozriem ktorá bude pracovať aj v nedeľu.
viewforum.php?f=41

Máme na to samostatné fórum, kde si môžete prečítať všetky správy a návrhy.

Stačí sa pozrieť na amaterky.sk, či je nejaké dievča voľné, keď tam budete, a potom si ju vyhľadať na fóre a budete vedieť všetko, čo potrebujete vedieť.
MydlonaMileticku
Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 47 times

Príspevok od používateľa MydlonaMileticku »

acer81 napísal: So Júl 26, 2025 8:44 pm Dík za odpoveď, tak ak tantru, koho? Skúste hodiť pár čísiel inzerátov, pozriem ktorá bude pracovať aj v nedeľu.
Ja v poslednej dobe chodievam k Mile 27441 , ale ta nerobi cez vikend. Vanes 20004 tento vikend tiez nema v plane robit podla harmonogramu, Angelina 25457 nema ani zapnuty inzerat a Simona skoncila...
Pozri sa na Auru https://amaterky.sk/24129, ja som este u nej nebol ale ma tu kopu dobrych recenzii.

[b]Ako pozeram tak vela bab co by som ti doporucil nema v plane zajtra robit, tak bude najlepsie ked este pockas na odpovede od inych...[/b]
Popripade skus podla mien a IDciek najst tie co som napisal, ale najskor az v pondelok budu ak sa ti da aj vtedy.
ZAFO

Príspevok od používateľa ZAFO »

neboli ste niekto za takou mladou babou na odborárskej ulici ?
Johnnyy

Príspevok od používateľa Johnnyy »

Ahojte. Ktorá kočka v BA ma momentálne “poriadne” Tan lines? Teda opálené plavky? Dik :)
adamiko11
Dátum registrácie: Pi Mar 28, 2025 9:45 am

Príspevok od používateľa adamiko11 »

ZAFO napísal: Ne Júl 27, 2025 2:39 pm neboli ste niekto za takou mladou babou na odborárskej ulici ?
vies dat viac info? z pokecu? alebo?
Newnew21

Príspevok od používateľa Newnew21 »

Johnnyy napísal: Po Júl 28, 2025 12:15 am Ahojte. Ktorá kočka v BA ma momentálne “poriadne” Tan lines? Teda opálené plavky? Dik :)
https://amaterky.sk/28651
Napísať odpoveď

Návrat na "Bratislavský kraj"